Novosti / Hrvatska

detalji nesreće

Obdukcijom tijela otkriveni novi detalji nesreće: Braco je već ležao na cesti kad je na njega naletio Toni Cetinski

Obdukcijom tijela otkriveni novi detalji nesreće: Braco je već ležao na cesti kad je na njega naletio Toni Cetinski
Dusko Marusic/Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Kevljanin je ležao na kolniku kada ga je Cetinski udario automobilom, a lijevim prednjim kotačem prešao mu je preko nadlaktice jedne ruke i prouzročio mu podljeve, koji, navodno nisu bili smrtonosni

Ibrahim Kevljanin, nadimkom Braco, ležao je u petak 3. studenog oko 14 sati na cesti rovinjske Puste ulice kad je na njega automobilom naletio Toni Cetinski.

Jutarnji list objavio je neslužbeni nalaz obdukcije kojim je ustanovljeno da je Kevljanin ležao na kolniku kada ga je Cetinski udario automobilom, a lijevim prednjim kotačem prešao mu je preko nadlaktice jedne ruke i prouzročio mu podljeve, koji, navodno nisu bili smrtonosni.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Prema neslužbenim informacijama, u MUP-ovu Centru "Ivan Vučetić" u ponedjeljak su trebala biti završena neka toksikološka vještačenja i dostavljena tužiteljstvu.

Nesreća je izazvala veliki interes medija i javnosti, a policija je čak zatražila i provjeru je li u trenutku nesreće Cetinski razgovarao i eventualno pisao SMS poruke. Odnosno, policija je zatražila sve relevantne podatke o prometu njegovog mobitela koji bi policiji mogli biti korisni u daljnoj istrazi. 

Provjereni su i podaci unazad pet godina, o ponašanju vozača u ulici u kojoj se dogodila nesreća, a pregledan je i prometni dosje vozača. Automobil koji je Cetinski vozio u trenutnu nesreće nalazi se u krugu policije, piše Jutarnji list.

Najgledaniji video

Izdvojeno

Vezani članci

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!