Novosti / Hrvatska

udario suprugu

RTL doznaje: nasilni požeško-slavonski župan već se tjedan dana nalazi u bolnici

Prošla su tri tjedna od kad je župana požeško-slavonskog Alojza Tomaševića supruga prijavila za obiteljsko nasilje. Saslušan je tek danas, a razlog tomu je, RTL doznaje, to što se župan već gotovo tjedan dana nalazi u bolnici

"Ne bojim se. Može me još samo ubiti."

Ove riječi Mare Tomašević, supruge požeško-slavonskog župana Alojza Tomaševića, potresle su Hrvatsku. Puno više od ovog što je tada rekla Mara Tomašević iznijela je pred sudom. Njezin suprug od stresa je, otkrivaju njegovi poznanici, obolio i nalazi se u bolnici. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Da, točno je. Već peti ili šesti dan se nalazi na liječenju u bolnici na odjelu za uho, grlo, nos i maksilofacijalnu kirurgiju i zdravstveno stanje se popravilo međutim, mora biti zadržan još neko vrijeme dok bude mogao bit otpušten kući", Željko Glavić, ravnatelj Opće županijske bolnice Požega.

"Ne mogu vam iznositi dijagnoze, ali radilo se o ozbiljnijem zdravstvenom problemu tako da apsolutno je potrebna bila hospitalizacija", dodao je ravnatelj. 

Neslužbeno doznajemo da je župan hospitaliziran u lošem stanju, s jakom visokom temperaturom. Liječi se od upale pluća, ali i zdravstveno opasnije, gnojne upale parotidnih žlijezda. Sve dok je mi o tomu nismo obavijestili, Mara Tomašević nije znala da je njezin, još uvijek zakoniti suprug, u bolnici. Na naš se upit očitovala putem poruke. 

"Upravo sam doznala da je moj suprug na liječenju u bolnici. Žao mi je što se sve ovo događa oko nas, no to ćemo u ovoj situaciji staviti na stranu. Ipak je on otac naše djece i želim mu brz opravak i skori odlazak iz bolnice", zaključila je Mara. 

Za sada je sigurno da županov ured ostaje prazan još tjedan dana koliko će on biti u u bolnici. A hoće li ga na tom mjestu naslijediti netko drugi, znat će se tek nakon pravomoćne presude vezane uz slučaj obiteljskog nasilja. 

Najgledaniji video

Izdvojeno

 • Željko Bilić odabrao djevojke koje vodi na farmu
  Čestitamo! Željko pronašao sreću zahvaljujući 'Ljubav je na selu': 'Ženim se, a u prosincu ću postati i tata!'

  Željko je na svojoj farmi ugostio Maju Švaljug, Jacqueline Kale, Ružu Pejić i Paulinu Tomičić

 • COVER - RTL Direkt
  RTL Direkt

 • Vezani članci

  Citaj, prati i komentiraj naše price i na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

  Reci što misliš!