Novosti / Hrvatska

jasno i glasno

Peđa Grbin se pridružio Bojanu Glavaševiću i Davoru Domazetu Loši poručio: 'Od...'

Peđa Grbin se pridružio Bojanu Glavaševiću i Davoru Domazetu Loši poručio: 'Od...'
Patrik Macek/PIXSELL

'Mi živimo u državi u kojoj je taj i takav umirovljeni admiral član Vijeća za domovinsku sigurnost Predsjednice Republike Hrvatske'

Nakon što je umirovljeni admiral Davor Domazet Lošo rekao da hrvatska pješadija za 48 sati može biti u Ljubljani, prvo je reagirao SDP-ov zastupnik Bojan Glavašević.

Glavašević mu je poručio da od...

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

PROČITAJTE JOŠ:

>> Domazet Lošo rekao da naši vojnici za 48 sati mogu ući u Ljubljanu, Glavašević poručio: 'Odje****'

Na Glavaševića se nadovezao i drugi saborski zastupnik SDP-a Peđa Grbin.

"Komentirati umirovljenog admirala Davora Domazeta Lošu, poznatog po tome što je Domovinski rat dočekao službujući u JNA u Beogradu jer je čekao da mu ugrade dentijeru bi u svakoj normalnoj situaciji predstavljalo uvredu za razum.

Međutim, mi ne živimo u normalnim uvjetima. Mi živimo u državi u kojoj je taj i takav umirovljeni admiral član Vijeća za domovinsku sigurnost Predsjednice Republike Hrvatske, koje savjetuje PRH o pitanjima iz područja nacionalne odnosno domovinske sigurnosti. Uključujući i pitanja obrane naše domovine. E pa kada član takvog Vijeća počne lamentirati o tome koliko vremena HV-u treba da osvoji teritorij susjedne zemlje, onda mu i ja, na isti način kao i Bojan Glavašević, mogu reći jedino: odjebi", napisao je Grbin.

Najgledaniji video

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Vezani članci

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!