Novosti / Hrvatska

POLEMIKA

Domazet Lošo rekao da naši vojnici za 48 sati mogu ući u Ljubljanu, Glavašević poručio: 'Odje****'

Domazet Lošo rekao da naši vojnici za 48 sati mogu ući u Ljubljanu, Glavašević poručio: 'Odje****'
Dusko Jaramaz/PIXSEL

Istup umirovljenog generala koji je prokomentirao potencijalni sukob između Slovenije i Hrvatske iznervirao je SDP-ovca Bojana Glavaševića

Umirovljeni admiral HV-a Davor Domazet Lošo za portal Direktno.hr proanalizirao je tenzije između Hrvatske i Slovenije te spremnost vojske naših susjeda i rekao kako je Slovenija, u geostrateškom smislu, "samo privjesak Hrvatske i ništa više od toga".

"Na takvo 17 godina dugo ucjenjivanje Hrvatske, koje zapravo traje još od Domovinskog rata, može odgovoriti na jedini način na koji oni razumiju, a to je za okotave više", rekao je Domazet Lošo, te dodao da su, što se tiče oružane sile, u Sloveniji imali simulirani rat.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"1985. godine u Ljubljani su se sastali slovenski i srpski intelektualci, srpski predvođeni Dobricom Ćosićem. Dogovorili su se da će Slovenija napustiti Jugoslaviju, a Srbija od njezinih ostataka napraviti Veliku Srbiju", rekao je Domazet Lošo.

Umirovljeni general je istaknuo kako Hrvatska ima najbolje pješake na svijetu i da bi oni "za 48 sati mogli ući u Ljubljanu". Domazet Lošo također je rekao kako ne treba ništa zaoštravati, jer "gospodari kaosa hoće kaos u Hrvatskoj".

Istup umirovljenog generala iznervirao je SDP-ovca Bojana Glavaševića koji je Domazetu Loši poručio da 'odje**'. "Autom smo u Ljubljani za 1.5h - za dobar koncert, drage ljude i veselje. A brkatim generalima i ostalima željnim rata mogu samo reći - odje****".

Najgledaniji video

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!