Novosti / Hrvatska

spor oko arbitraže

Splitski gradski vijećnik izazvao slovenskog zastupnika na boksački meč: 'Jesi li spreman za svoj dom proliti krv?'

Splitski gradski vijećnik izazvao slovenskog zastupnika na boksački meč: 'Jesi li spreman za svoj dom proliti krv?'
Facebook

Mahnič, član Janšinog SDS-a, za sutra je organizirao sjednicu slovenskog parlamentarnog odbora za obranu na kojoj će se raspravljati o 'spremnosti slovenske vojske na moguće konflikte oko arbitražnog sporazuma'

Splitski gradski vijećnik iz redova MOST-a Martin Pauk izazvao je slovenskog zastupnika Žana Mahniča na boksački meč.

Mahnič, član Janšinog SDS-a, za sutra je organizirao sjednicu slovenskog parlamentarnog odbora za obranu na kojoj će se raspravljati o 'spremnosti slovenske vojske na moguće konflikte oko arbitražnog sporazuma'.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Pozivam navedenog krvožednog zastupnika, kad je već željan borbe, rata i krvi - na osobni obračun u ringu sa mnom. Bez oružja, samo ruke i noge, dvojica ulaze, samo jedan izlazi. On neka predstavlja Sloveniju, ja volontiram za Hrvatsku. Zemlji pobjednika pripast će sporni teritorij", napisao je na svom Facebook profilu Pauk. 

"Dosta nam je ratova, dosta nam je žrtava, dosta je bilo razaranja i smrti. Ne želimo opet zbog nebitnih, monstruoznih političara u krvavi rat uvlačiti 6 milijuna ljudi s obje strane.  Žane Mahniču, jesi li uistinu spreman za svoj dom proliti krv?", stoji u Paukovoj objavi. 

Najgledaniji video

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Reci što misliš!