Novosti / Hrvatska

ne otvarajte link

Društvenim mrežama šire se linkovi za lažne kupone, trgovački lanci upozoravaju: 'Ne nasjedajte na prevaru'

Društvenim mrežama šire se linkovi za lažne kupone, trgovački lanci upozoravaju: 'Ne nasjedajte na prevaru'
Damir Špehar/PIXSELL

U srijedu su se spomenuti trgovački lanci oglasili na svojim službenim Facebook stranicama kako bi sami upozorili građane da se radi o lažnim informacijama

"Dragi fanovi, zaprimili smo velik broj vaših upita u vezi s kuponima koji se "dijele" preko društvenih mreža. Želimo vas informirati da se radi o lažnim kuponima pa vas stoga molimo da ne nasjedate na prijevare! Još jednom, svi kuponi za osvajanje do 1.000 kn u našim trgovinama - lažni su. Sve naše pogodnosti uvijek možete pronaći na našem službenom Facebooku, u našim trgovinama te na našim službenim stranicama: http://www.lidl.hr/hr/index.htm. Savjetujemo vam da i sada i ubuduće uopće ne otvarate sumnjive poveznice poput navedenih koje su se počele jutros pojavljivati", stoji u priopćenju za javnost pristiglom iz Lidla. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Sličan je odgovor dala i PR služba Croatia Airlinesa, istaknuvši kako oni svoju obljetnicu ne obilježavaju ni na koji način. 

"Nastavno na niz pitanja koja smo zaprimili, obavještavamo vas da Croatia Airlines NE obilježava obljetnicu i trenutno NE dijeli nagradne karte preko Facebooka. Nismo objavili Facebook post kojim se natječaj oglašava, niti smo povezani s web stranicom iz posta", piše u njihovom priopćenju. 

I ostali lanci oglasili su se priopćenjima, a njih možete vidjeti u nastavku. 

Najgledaniji video

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Vezani članci

Citaj, prati i komentiraj naše price i na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!