Novosti / Hrvatska

jako, jako dugo im treba

Polubranici u Maloj Subotici godinu i pol nakon upozoravanja na taj problem i dalje nisu u funkciji

Polubranici u Maloj Subotici godinu i pol nakon upozoravanja na taj problem i dalje nisu u funkciji
EMeđimurje

Odgovor je gotovo identičan onome s početka 2016. godine. Situacija s dozvolama se ni nakon godinu i pol dana nije pomakla s mjesta

Prije otprilike godinu i pol dana građani su pokrenuli pitanje u vezi polubranika na pružnom prijelazu u Ulici Braće Radića u Maloj Subotici. Naime, polubranici se na tom mjestu spuštaju - a nema ih, svjetlosna signalizacija radi - a okrenuta je kontra ceste i pokrivena bijelom najlonskom vrećom, piše EMeđimurje.

Nakon više od godine dana, situacija na tom pružnom prijelazu je i dalje ista, a odgovor je EMeđimurje odlučio potražiti kod Hrvatskih željeznica špitajući ih kada će konačno postaviti funkcionalne polubranike i skinuti bijele vreće sa svjetlosne signalizacije. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

A odgovor prenosimo u cijelosti: 

"Još uvijek su u tijeku aktivnosti koje prethode ishođenju svih potrebnih dozvola kako bi se automatizirani uređaj na željezničko-cestovnom prijelazu pustio u rad.

Do puštanja u rad automatiziranog uređaja, sigurnost putnika i prometa na prijelazu Mala Subotica zajamčena je prometnim znakovima, konkretno prijelaz je osiguran Andrijinim križem i znakom 'Stop'. I dok dalje čekamo da se ishode sve potrebne dozvole i polubranici prorade, apeliramo da budete oprezni prilikom prijelaza preko pruge.'

Odgovor je gotovo identičan onome iz početka 2016. godine. Situacija s dozvolama se ni nakon godinu i pol dana nije pomakla s mjesta, piše EMeđimurje.

Najgledaniji video

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!