Novosti / Hrvatska

nisu svi potkupljivi

Uporni kamiondžija policajcu je gurao 100 eura mita u džep nakon što ovaj nije htio uzeti 50: nije dobro završio

Uporni kamiondžija policajcu je gurao 100 eura mita u džep nakon što ovaj nije htio uzeti 50: nije dobro završio
Nel Pavletic/PIXSELL

Policajac je vozaču izdao uplatnicu s kaznom, a platni nalog je dobila i tvrtka za koju 42-godišnjak vozi

Na graničnom prijelazu Rupa na ulazu u Sloveniju jučer rano ujutro oko 3.45 sati granični policajci susjedne države zatekli su u prekršaju 42-godišnjeg hrvatskog državljanina, vozača kamiona s prikolicom. Nakon što su utvrdili da u tahografu svog vozila imao umetnutu karticu drugog vozača, policajac je vozaču priopćio da je u prekšaju, piše Novi list.

Nakon toga vozač mu je ponudio 50 eura da se izvuče bez kazne, ali policajac je vrlo jasno dao do znanja da ne želi uzeti novac. Kad je policajac ušao u svoju kućicu kako bi odložio vozačeve dokumente, ovaj je došao za njim i pokušao mu u džep hlača gurnuti 100 eura. U tom trenutku novac je pao na  pod, a policajac mu je rekao da ga podigne, još jednom naglasivši da ne želi uzeti mito.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nakon toga Slovenac je pozvao voditeljicu smjene, objasnio joj cijelu situaciju i naložio vozaču da parkira vozilo sa strane.

Iako mu je bilo priopćeno da je pokušaj podmićivanja kazneno djelo, 42-godišnjak je još jednom pokušao ponuditi novac u zamjenu za nekažnjavanje.

Nakon toga policajac je vozaču izdao uplatnicu s kaznom, a platni nalog je dobila i tvrtka za koju 42-godišnjak vozi. Ukupan iznos kazne je 6.000 eura. Zbog kaznenog djela policajci su uhitili vozača i zaplijenili mu ponuđeni novac, piše Novi list.

Najgledaniji video

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Vezani članci

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!