Novosti / Hrvatska

neće više ljetovati u Hrvatskoj?

Slovenski turisti doživili pravu dramu: izbacili su ih iz smještaja, napali sjekirom i željeznim šipkama

Slovenski turisti doživili pravu dramu: izbacili su ih iz smještaja, napali sjekirom i željeznim šipkama
Dino Stanin/PIXSELL

Vlasnica apartmana iz Starigrada kod Paklenice izbacila ih je iz smještaja pod optužbom da su bili prebučni. Na odlasku dočekali ih mještani i napali sa sjekirom i željeznim šipkama.

Vlasnica apartmana tražila je da napuste njen smještaj, plate jednodnevni najam te još 25 eura za usluge čišćenja apartmana, piše siol.net.

Oni pak tvrde da nisu mogli u tako kratkom roku unerediti apartman. Tvrde i da je vlasnica zapravo apartman prodala dva puta te da ih je odlučila izbaciti bez opravdanog razloga.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nakon pregovora o plaćanju apartmana, na parkingu su ih, tvrde Slovenci, dočekala dvojica mještana sa sjekirom i željeznim šipkama te im oštetili automobil.

Glasnogovornik zadarske policije izjavio je da je kriminalistička istraga u tijeku te da se traga za počiniteljima koje se tereti za oštećenje tuđih stvari.

Vlasnica apartmana ne želi raspravljati o događaju istaknuvši da ona nije kriva već slovenski turisti koji su glasno slušali glazbu, plesali, skakali i vikali smetajući ostalim turistima u kući.

"To njihovo ponašanje, mogu se samo sramiti i čitava vaša država", rekla je vlasnica apartmana.

“Svatko ima svoju stranu priče, no činjenica je da se takvi nesporazumi jednostavno ne mogu rješavati sjekirom" rekli su slovenski turisti.

Četiri slovenska turista još će dugo pamtiti ljetovanje u Hrvatskoj, piše siol.net.

Najgledaniji video

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Vezani članci

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!