Novosti / Hrvatska

NA DRUGOJ LOKACIJI

Dan Oluje bez Thompsona: poznati pjevač neće nastupiti ni u Kninu, ni u Čavoglavama

Dan Oluje bez Thompsona: poznati pjevač neće nastupiti ni u Kninu, ni u Čavoglavama
Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Thompson će 5. kolovoza nastupiti u Slunju u povodu proslave Dana grada Slunja, dok će u Kninu nastupiti Prljavo kazalište

Marko Perković Thompson ove godine neće pjevati u Kninu na proslavi Oluje. Umjesto njega će u Kraljevskom Gradu pjevati Prljavo kazalište, a dan prije će u Kninu hrvatska Vlada održati svoju sjednicu, potvrdio je to za Šibenski portal kninski gradonačelnik Marko Jelić.

"Gospodin Thompson kazao je kako je imao neke druge obveze i da neće moći pjevati u Kninu na proslavi Dana pobjede i domovinske zahvalnosti. Ne vidim tu nikakvu politizaciju jer je on imao samo jedan koncert u Kninu, za 20. godišnjicu Oluje, a ostalo je obično odrađivao u Čavoglavama", rekao je gradonačelnik Jelić.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Na pitanje misli li da Thompson neće pjevati u Kninu jer na vlasti više nije HDZ, Jelić je odgovorio kao u njegovu slučaju nema nikakve političke pozadine. "Čovjek je imao dogovor od prije i išao je u tom smjeru. Inače, Prljavo kazalište je renomiran bend koji uvijek napravi zabavu na razini i jako je slušan bend u našem društvu i okruženju", poručio je kninski gradonačelnik koji je nedavno na izborima u drugom krugu pobijedio Josipu Rimac.

Upravo je još u ožujku predsjednik HDZ-a i premijer Andrej Plenković, na obilježavanju 27. obljetnice kninske organizacije HDZ-a, rekao kako će se potruditi da Vlada u Kninu održi sjednicu 4. kolovoza, dan prije Oluje.

Kako doznaje Šibenski portal, sjednica Vlade bit će održana u petak. Zanimljivo je da neće biti govorancija na glavnom kninskom trgu što se nerijetko pretvaralo u političke obračune s neistomišljenicima. Svečani govori su predviđeni za kninsku tvrđavu odmah nakon podizanja zastave, a nakon toga je misa.

Thompson 5. kolovoza neće pjevati ni u Kninu, ni u svojim rodnim Čavoglavama, već u Slunju u povodu proslave Dana grada Slunja. "Da, Thompson će pjevati kod nas za Oluju na velikoj fešti. Drago nam je da će biti baš kod nas. Osjećamo se super, dobro i zdravo jer pjeva baš u Slunju ", rekao je HDZ-ov gradonačelnik Slunja Jure Katić.

Nije još poznato hoće li biti ikakvog programa u Čavoglavama gdje je policija nerijetko morala uredovati zbog isticanja simbola zločinačkih režima, što je bio slučaj i na proslavama u Kninu.

Najgledaniji video

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Vezani članci

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!