Novosti / Hrvatska

oporba napala ministre

'Umjesto na požarištu s vatrogascima, ministar na Wimbledonu. Svaka čast na prioritetima'

'Umjesto na požarištu s vatrogascima, ministar na Wimbledonu. Svaka čast na prioritetima'
AP

Finale su u prvom redu pratili ministar financija Zdravko Marić, ministar unutarnjih poslova Davor Božinović, predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković i Janica Kostelić

Finale Wimbledona Fotogalerija Pogledajte tko je sve od poznatih pratio meč Čilića i Federera

Već i vrapci na grani znaju da je Marin Čilić jučer igrao finale Wimbledona s Rogerom Federerom te da je, nažalost, izgubio meč.

Među svjetski poznatim facama koji su pratili meč bili su britanski kraljevski par, holivudski glumci, britanski, ali i hrvatski političari.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Finale su u prvom redu pratili ministar financija Zdravko Marić, ministar unutarnjih poslova Davor Božinović, predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković te državna tajnica za sport Janica Kostelić.

Taj potez nije propustila komentirati oporba, a najglasniji među oporbenim redovima, bili su SDP-ovci Arsen Bauk i Gordan Maras.

Bauk je na FB-u sarkastično poručio: 'Tko se usudi prozvati članove Vlade što rade u Wimbledonu, taj je protiv Hrvatske', a Maras je istoj društvenoj mreži napisao ovo: 'Ministar unutarnjih poslova umjesto na požarištima u Dalmaciji sa vatrogascima, gleda tenis na Wimbledonu u Londonu. Svaka čast na prioritetima ministre'.

Najgledaniji video

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Citaj, prati i komentiraj naše price i na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!