Novosti / Hrvatska

kompromitiran sadržaj ispita

Novi problemi na maturi: zbog greške odgođeno pisanje ispita iz hrvatskog jezika!

Novi problemi na maturi: zbog greške odgođeno pisanje ispita iz hrvatskog jezika!
Borna Filic/PIXSELL

U jednoj je splitskoj školi kompromitiran sadržaj ispita iz Hrvatskoga jezika – Test na A (višoj) i na B (osnovnoj) razini

Danas su pristupnici državne mature školske godine 2016./2017. u 9.00 sati pristupili polaganju ispita iz Hrvatskoga jezika – Esej na A (višoj) i na B (osnovnoj razini).

U jednoj je splitskoj školi kompromitiran sadržaj ispita iz Hrvatskoga jezika – Test na A (višoj) i na B (osnovnoj) razini. Umjesto ispita iz Hrvatskoga jezika – Esej na obje razine učenicima je podijeljen ispitni materijal iz Hrvatskoga jezika – Test, objavili su iz Nacionalnog centra za vanjsko vrednovanje obrazovanja.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nacionalni centar za vanjsko vrednovanje obrazovanja donio je Odluku o odgodi ispita iz Hrvatskoga jezika – Test na A (višoj) i na B (osnovnoj) razini nakon koje će u suradnji s Ministarstvom znanosti i obrazovanja pristupiti izmjeni Kalendara državne mature 2016./2017.

Točan datum provedbe ispita iz Hrvatskoga jezika – Test (A i B razina) bit će objavljen tijekom današnjega dana na mrežnoj stranici Centra, MZO-a i stranici postani student.

Najgledaniji video

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Reci što misliš!