Novosti / Hrvatska

UKLONJENA OGRADA

Prosvjednici sa Savice poručili: 'Ostajemo budni dok se naši zahtjevi ne ispune'

Prosvjednici sa Savice poručili: 'Ostajemo budni dok se naši zahtjevi ne ispune'
Slavko Midzor/PIXSELL

'Prva runda je dobivena. Nadamo se da ovo nije samo predizborno micanje', poručila je Nevenka Trumbetaš-Bakić iz Inicijative Čuvamo naš park!

U subotu u jutarnjim satima maknuta je ograda koja je u parku na zagrebačkoj Trnjanskoj Savici postavljena s početkom radova prije dva mjeseca, No, građani su se usprotivili izgradnji sportsko-rekreacijskog parka te su danima i noćima dežurali kako bi spriječili početak izgradnje tog parka, piše 24 sata.

"Prva runda je dobivena. Nadamo se da ovo nije samo predizborno micanje. Očekujemo da se sad makne i tabla s nacrtom te da se novci predviđeni za gradnju parka ulože u nešto što bi nam bilo potrebnije u kvartu, primjerice uklanjanje azbesta sa krova osnovne škole", rekla je Nevenka Trumbetaš-Bakić iz Inicijative 'Čuvamo naš park!'.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Također je naglasila da su dežurstva prekinuta, ali da ostaju budni dok se svi njihovu zahtjevi ne ispune, piše 24 sata.

Najgledaniji video

Izdvojeno

 • Superpar stala
  SUPERPAR Goran uložio 555 kuna na Hanu: 'Jučer je baš nokte napravila i nisam siguran hoće li ući u štalu'

  Došlo je vrijeme za prvo klađenje muškaraca na svoje partnerice koje čeka prvi zadatak, a prije toga je Enis djevojkama dao rukavice da izaberu koje će boje biti njihovi timovi

 • RTL Danas
  RTL Danas

 • Vezani članci

  Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

  Reci što misliš!