Novosti / Hrvatska

promovira svoj institut

Više voli teoriju od prakse: Karamarko se pohvalio člankom o budućnosti Hrvatske

Više voli teoriju od prakse: Karamarko se pohvalio člankom o budućnosti Hrvatske
Hrvoje Jelavic/PIXSELL

'EurActiv, vodeći medij koji prati europsku politiku, objavio je moj članak o ključnim pitanjima s kojima se Hrvatska suočava', pohvalio se Karamarko

Tomislav Karamarko napisao je članak o budućnosti Hrvatske za EurActiv, medij koji prati europske vijesti i politiku, a zatim se pohvalio time na Facebooku.

Njegov status prenosimo u cijelosti. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"EurActiv, vodeći medij koji prati europsku politiku, objavio je moj članak o ključnim pitanjima s kojima se Hrvatska suočava te kako će Institut za sigurnost i prosperitet Hrvatske otvoriti novo poglavlje u našoj budućnosti.

'Hrvatska je u proteklih 25 godina postigla mnogo, a hrvatski su građani heroji te priče. Žrtvovali su se, prilagođavali novome svijetu i odlučili krenuti konstruktivnim putem u budućnost. Postali smo članica Europske unije, NATO-a i lider u regiji. 
Međutim, Hrvatska je danas na raskrižju. Unatoč postignućima, situacija je neizvjesna i problemi s kojima se suočavaju naša zemlja, regija i svijet postaju sve teži. Sada je trenutak za izgradnju snažnije i prosperitetnije Hrvatske u kojoj svaki građanin ima pravo na kvalitetan život.

Zato sam poduzeo prve korake za službeno pokretanje Instituta za sigurnost i prosperitet Hrvatske čiji je cilj pomoći u oblikovanju sljedećeg poglavlja u životu naše domovine i njenih građana. Prvi neovisni 'think tank' u Hrvatskoj okupit će vrhunske domaće i svjetske stručnjake kako bismo se bavili složenim pitanjima i predlagali stvarna rješenja koja su od iznimne važnosti za budućnost Hrvatske. Institut će pomoći u razvoju sveobuhvatnog i integriranog plana za budućnost te se baviti pitanjima koja su ključna za snažnu demokraciju, sigurnost i gospodarstvo."

Najgledaniji video

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Vezani članci

Citaj, prati i komentiraj naše price i na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!