Novosti / Hrvatska

bez dlake na jeziku

Mrak-Taritaš posljednjeg dana kampanje napala Švaljek: 'Čovjek u politici mora znati i gubiti'

Mrak-Taritaš posljednjeg dana kampanje napala Švaljek: 'Čovjek u politici mora znati i gubiti'
Luka Stanzl/PIXSELL

'Teze gospođe Švaljek da je glas za mene ustvari glas za Milana Bandića, osim što obezvrjeđuje logiku prava na politički izbor, predstavljaju i čistu političku manipulaciju', poručuje Mrak-taritaš

Lokalni izbori su pred vratima, a kandidati će danas svojim biračima odaslati posljednje poruke prije izborne šutnje u subotu. 

HNS-ova kandidatkinja Anka Mrak Taritaš svoju je posljednju poruku u petak biračima odlučila ostaviti na svom Facebook profilu, na kojem je napisala status u kojem je napala protukandidatkinju Sandru Švaljek. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Svjesna sam da posljednji dani duge i iscrpljujuće kampanje izazivaju umor i nervozu kod svih kandidata. Također, atmosferu dodatno podgrijavaju i rezultati nekoliko anketa koje su predstavljene ovog tjedna. 

Teze gospođe Švaljek da je glas za mene ustvari glas za Milana Bandića, osim što obezvrjeđuje logiku prava na politički izbor, predstavljaju i čistu političku manipulaciju. Kada bih ja, na primjer, temeljem rezultata posljednjih anketa izjavila da je glas za Sandru Švaljek bačen glas, vjerojatno bih bila u pravu s aspekta predstavljenih brojki, ali bih time uvrijedila svakog birača gospođe Švaljek oduzimajući mu pravo na vlastiti politički izbor. Kako u životu, tako i u politici čovjek mora znati pobjeđivati, ali i gubiti. 

Ujedno koristim ovu priliku pozvati sve Zagrepčanke i Zagrepčane da izađu na izbore i izaberu ljude koji će ih predstavljati naredne 4 godine i u njihovo ime donositi odluke u korist svih građana", napisala je Mrak Taritaš na Facebooku. 

Najgledaniji video

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Vezani članci

Citaj, prati i komentiraj naše price i na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!