Novosti / Hrvatska

OTKRIVEN IDENTITET OSUMNJIČENOG UBOJICE

Bivši ‘merčepovac’ Paloš Kobra osumnjičen za ubojstvo mladića u Sloboštini

Bivši ‘merčepovac’ Paloš Kobra osumnjičen za ubojstvo mladića u Sloboštini
Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL/Ilustracija

Riječ je jednom od instruktora i osnivača rezervnog sastava MUP-a

Muškarac kojeg je policija osumnjičila za ubojstvo 28-godišnjeg Ante Škembera, koj je na Uskrs preminuo u zagrebačkoj bolnici je 60-godišnji Džemal Paloš Kobra, piše Jutarnji list.

Riječ je jednom od instruktora i osnivača rezervnog sastava MUP-a koji je, prema vlastitim riječima, jedno vrijeme bio zapovjednik postrojbe rezervnog sastava MUP-a u Pakračkoj Poljani. Kako piše Jutarnji list, Džemal Paloš osim po ratnim zaslugama i odlikovanjima, javnosti je poznat i kao svjedok u postupku protiv Tomislava Merčepa.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Osumnjičeni Džemal Paloš dosad nije bio evidentiran zbog kaznenih djela.

Škembera je prolaznica pronašla na Uskrs u poslijepodnevnim satima s ubodnom ranom u prsima na travnjaku u Sloboštini, a nekoliko sati nakon pronalaska preminuo je u bolnici od zadobivene rane.

Kada je Paloš, piše Jutarnji list, pročitao u novinama da je u Sloboštini nožem uboden mladić, sjeo na autobus te otputovao u Dalmaciju, a tamo je i uhićen u srijedu navečer te je, uz kaznenu prijavu za ubojstvo, u četvrtak navečer priveden pritvorskom nadzorniku PU zagrebačke. Danas će biti priveden na ispitivanje u tužiteljstvo u Velikoj Gorici. 

Najgledaniji video

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!