Novosti / Hrvatska

veliki priznanje

RTL-ov projekt 'Vrijeme odluke' u finalu Grand PRixa za digitalnu komunikaciju!

RTL-ov projekt 'Vrijeme odluke' u finalu Grand PRixa za digitalnu komunikaciju!
RTL

Finalisti će svoje projekte uživo predstaviti na Smotri finalista 2. ožujka u Zagrebu. Pobjednici će biti objavljeni na svečanosti Grand PRixa 16. ožujka

Stručni žiri 10. dodjele nagrada Grand PRix Hrvatske udruge za odnose s javnošću objavio je popis komunikacijskih projekata koji ulaze u završnicu izbora.

Za najprestižniju nagradu za odnose s javnošću u Hrvatskoj prijavljen je rekordan broj projekata – čak 68, a žiri ih je ocjenjivao u 12 kategorija.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

„Izuzetno smo ponosni na rekordni broj prijava. To znači da raste ugled Grand Prixa. Ove je godine odabir finalista bio uistinu izazovan. Kako bismo izabrali najbolje, prijavljene smo projekte proučili iznimno detaljno i predano“, kazala je Daria Mateljak, predsjednica žirija nagrada Grand PRix.

U finale ulaze po tri projekta iz svake kategorije, tj. ukupno njih 36. Budući da su u dvije kategorije – onoj za komunikacijsku strategiju i sponzorsku komunikaciju prijavljena samo po tri projekta, oni su ušli izravno u završnicu. O finalistima ostalih deset kategorija se glasovalo.

Kriteriji prema kojima je žiri procjenjivao projekte, su: planiranje i priprema projekta, vrednovanje i ostvareni rezultati, kreativnost i inovativnost te tehnička izvedba projekta. U finale su ušli oni projekti koji su uspjeli dokazati izvrsnost u svim kategorijama kriterija procjene.

„U ime žirija zahvaljujem svima koji su prijavili svoje projekte, a finalistima čestitam na izvrsnosti! Kvaliteta projekata u odnosima s javnošću je sve bolja, posebno u kreativnoj domeni, ali prostora za poboljšanje ima na strateškoj razini“, istaknula je Daria Mateljak.

A u finale prestižne nagrade Grand PRix za digitalnu komunikaciju, u konkureniji šest projekata, ušao je RTL-ov projekt "Vrijeme odluke"!

Finalisti će svoje projekte uživo predstaviti na Smotri finalista 2. ožujka u Zagrebu.

Pobjednici će biti objavljeni na svečanosti Grand PRixa 16. ožujka. Istodobno će se dodijeliti Grand PRix za doprinos struci.

Nakon što je Hrvatska gorska služba spašavanja proglašena Komunikatorom godine, idući će se tjedan objaviti Antikomunikator godine, tj. osoba koja je zaslužila „Šipak godine“.

Najgledaniji video

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Vezani članci

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!