Novosti / Hrvatska

reakcija na optužbe

Boris Lalovac: 'Navodi moje supruge su potpuna neistina'

Boris Lalovac: 'Navodi moje supruge su potpuna neistina'
Patrik Macek/PIXSELL

'Žao mi je da moja supruga smatra potrebnim naše obiteljske odnose rješavati na ovakav način, ali ja ne mogu, ne smijem i ne želim ulaziti u motive'

Vezana vijest

Boris Lalovac teške optužbe Bivša supruga optužila Borisa Lalovca za obiteljsko nasilje: bivši ministar najavio presicu pa je otkazao

Bivši SDP-ov ministar financija Boris Lalovac u priopćenju se očitovao o optužbama bivše supruge za fizičko zlostavljanje. 

Tončika Anastazija Lalovac navela je kako ju je bivši suprug tukao dok je išla na kemoterapiju, a prijavila ga je i policiji. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Navodi moje supruge izneseni u televizijskoj emisiji Bujica su potpuna neistina. Žao mi je da moja supruga smatra potrebnim naše obiteljske odnose rješavati na ovakav način, ali ja ne mogu, ne smijem i ne želim ulaziti u motive njezinih postupanja. Jedini tko trpi štetu od iznošenja takvih neistina je naš maloljetni sin. Zbog zaštite dobrobiti našega djeteta o ovoj temi više neću javno istupati", stoji u Lalovčevom priopćenju kojega je uputio Ured za odnose s javnošću SDP-a.

Najgledaniji video

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!