Novosti / Hrvatska

to se više neće dogoditi

Predsjednica o aferi 'srpska čokoladica': 'Neugodno sam iznenađena, ali nemam ja vremena pregledavati što se u košarici nalazi'

Izvijestila je da je utvrđeno da je jedna od hrvatskih tvrtki iz Vukovara pakirala tu košaru

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović jučer je djeci u Dubrovniku podijelila pakete u kojima su bili slatkiši, no neki su roditelji bili neugodno iznenađeni činjenicom da je među poklonima bila i čokoladica proizvedena iz Srbije.

Vezana vijest

Kolinda Grabar-Kitarović, srpske čokoladice Stiglo objašnjenje iz Ureda predsjednice Roditelji ogorčeni jer je predsjednica dubrovačkoj djeci u vrtiću dijelila srpske čokoladice

Na upit da komentira taj slučaj, predsjednica je danas u Rijeci istaknula da je bila time neugodno iznenađena. Rekla je da nije osobno provjeravala sadržaj košarica podijeljenih djeci.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Ja kao predsjednica nemam vremena pregledavati što se nalazi u toj košari. Iznimno sam razočarana jer osobno zastupam i podržavam kampanju Kupujmo hrvatsko. U toj košari su se našli proizvodi koji nisu bili hrvatske proizvodnje, a koji se nalaze na hrvatskom tržištu. Hrvatska predsjednica mora promicati hrvatske proizvode i to se više neće dogoditi", rekla je.Izvijestila je da je utvrđeno da je jedna od hrvatskih tvrtki iz Vukovara pakirala tu košaru. Roditeljima koji su dobili te čokoladice ćemo se ispričati i poslati hrvatske proizvode, dodala je predsjednica.

Najgledaniji video

Izdvojeno

  • Zoe i Lea
    POGREŠAN ČOVJEK Zoe je toliko ljutita na svoju mamu da ne želi više živjeti s njom

    Dijana se jada Momi zbog svoje bračne situacije, a Biba je previše ljutita zbog Lee i poseže za Perinim pištoljem.

  • COVER - RTL Vijesti
    RTL Vijesti

  • Reci što misliš!