Novosti / Hrvatska

hoće ostati ministar?

Miro Kovač: 'Ponosan sam na svoj dosadašnji rad, mandataru sam na raspolaganju

Miro Kovač: 'Ponosan sam na svoj dosadašnji rad, mandataru sam na raspolaganju
Bernd Von Jutrczenka/DPA/PIXSELL

'Radio sam savjesno, radio sam odgovorno, ponosan sam na rad svojih suradnika i na svoj rad'

Vezana vijest

Andrej Plenković ekskluzivno za rtl danas Plenković otkrio: 'Božinović će mi biti šef kabineta, a u Vladi će sigurno biti više od jedne žene'

Ministar vanjskih i europskih poslova Miro Kovač izjavio je u utorak da je ponosan na svoj rad kao ministra, a odluku o tome hoće li ostati na toj funkciji donijet će mandatar nove vlade Andrej Plenković.

"Radio sam savjesno, radio sam odgovorno, ponosan sam na rad svojih suradnika i na svoj rad", rekao je Kovač na marginama poslovne konferencije Meeting G2 u Zagrebu, odgovarajući na pitanje o tome hoće li ostati u novoj vladi. "Za to sam dobio potvrdu na izborima, u svojoj izbornoj jedinici gdje sam pobijedio preferencijalno", dodao je. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"A ovo drugo ćemo prepustiti mandataru, on donosi tu odluku, a ja sam na raspolaganju", rekao je Kovač naglasivši da će nastaviti i dalje maksimalno raditi u interesu Republike Hrvatske.

Predsjednica države Kolinda Grabar-KItarović jučer je predsjedniku HDZ-a Andreju Plenkoviću uručila mandat za sastav nove vlade. On dosad javno nije iznio nijedno kadrovsko rješenje osim što je rekao da će Davor Božinović biti predstojnik njegova ureda.

Najgledaniji video

Izdvojeno

  • Superpar stala
    SUPERPAR Goran uložio 555 kuna na Hanu: 'Jučer je baš nokte napravila i nisam siguran hoće li ući u štalu'

    Došlo je vrijeme za prvo klađenje muškaraca na svoje partnerice koje čeka prvi zadatak, a prije toga je Enis djevojkama dao rukavice da izaberu koje će boje biti njihovi timovi

  • RTL Danas
    RTL Danas

  • Reci što misliš!