Novosti / Hrvatska

ostaje pri svome

Rusak: 'Ni prepuni trgovi prosvjednika neće me natjerati na promjenu stava o kurikularnoj reformi'

Rusak: 'Ni prepuni trgovi prosvjednika neće me natjerati na promjenu stava o kurikularnoj reformi'
Robert Anic/PIXSELL

Rusak dodaje kako zaključci Odbora nisu prepreka da reforma ide dalje te oštro demantira da je Odbor postupio po stavovima Hrasta

Predsjednica Odbora za obrazovanje Gordana Rusak rekla je za Novi list kako je ni prepuni gradski trgovi prosvjednika ne mogu natjerati da promjeni stav o kurikularnoj reformi.

Podsjetimo, građani su izišli na ulice nakon što su Boris Jokić i njegov tim odustali od nastavka rada na kurikularnioj reformi jer je Odbor kojemu je na čelu Rusak odlučio imenovati još deset članova ekspertne skupine, odnosno proširiti Jokićev tim.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Zaključci Odbora nisu prepreka da kurikularna reforma ide dalje", poručuje Rusak i dodaje kako je smeta percepcija da je odbor postupio prema stavovima Hrasta.

"To nije tako. Svojim dostojanstvom i svime što imam u životu, odbijam takve insinuacije. Prošao je kompromisni prijedlog jer je Hrast htio formiranje nadpovjerenstva koje bi nadziralo rad ekspertne skupine. Nisam na to pristala, a sad je i ta srednja sporna", objašnjava Rusak. 

Najgledaniji video

Izdvojeno

 • Superpar stala
  SUPERPAR Goran uložio 555 kuna na Hanu: 'Jučer je baš nokte napravila i nisam siguran hoće li ući u štalu'

  Došlo je vrijeme za prvo klađenje muškaraca na svoje partnerice koje čeka prvi zadatak, a prije toga je Enis djevojkama dao rukavice da izaberu koje će boje biti njihovi timovi

 • RTL Danas
  RTL Danas

 • Vezani članci

  Reci što misliš!