Novosti / Hrvatska

učinkovitost ljudskih potencijala

Projekt 'Zajedno za budućnost': za ličke škole 2,5 milijuna kuna iz fonda EU

Projekt 'Zajedno za budućnost': za ličke škole 2,5 milijuna kuna iz fonda EU
Marko Jurinec/PIXSELL

Projekt "Zajedno za budućnost" financirat će se s 1,3 milijuna kuna, a predvidio je zapošljavanje 30 pomoćnika u nastavi koji će raditi sa 33 učenika s teškoćama iz osam osnovnih i četiri srednje škole

Ličko Senjska Županija izvjestila je u subotu da je za projekte u nekoliko osnovnih i srednjih škola u Lici iz Europskog socijalnog fonda bespovratno dodijeljeno 2,5 milijuna kuna.

Projekt "Zajedno za budućnost" financirat će se s 1,3 milijuna kuna, a predvidio je zapošljavanje 30 pomoćnika u nastavi koji će raditi sa 33 učenika s teškoćama iz osam osnovnih i četiri srednje škole u Gospiću, Korenici, Donjem Lapcu, Kosinju, Brinju, Otočcu, Plitvicama i Senju.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Za provedbu programa učinkovitosti ljudskih potencijala iz fonda EU dodijeljeno je 1,2 milijuna kuna.

Te projekte županija sufinancira s pet posto iznosa. Sa školama koje sudjeluju u projektima potpisan je sporazum o partnerstvu a ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava iz Europskog socijalnog fonda potpisala je ličko-Senjska Županija.

Najgledaniji video

Izdvojeno

 • Superpar stala
  SUPERPAR Goran uložio 555 kuna na Hanu: 'Jučer je baš nokte napravila i nisam siguran hoće li ući u štalu'

  Došlo je vrijeme za prvo klađenje muškaraca na svoje partnerice koje čeka prvi zadatak, a prije toga je Enis djevojkama dao rukavice da izaberu koje će boje biti njihovi timovi

 • RTL Danas
  RTL Danas

 • Vezani članci

  Reci što misliš!