Novosti / Crna kronika

BURNA REAKCIJA

FOTO Drama na Bundeku! Uspaničeni maturant dao se u bijeg, policija mislila da u ruci ima pištolj?!

FOTO Drama na Bundeku! Uspaničeni maturant dao se u bijeg, policija mislila da u ruci ima pištolj?!
Vijesti.hr

Ukupno je privedeno devetero maturanata u Zagrebu, a okupilo ih se sedam tisuća

Norijada Fotogalerija

Zagrebački maturanti slave kraj školovanja, baš kao i njihovi vršnjaci diljem Hrvatske. Ipak, problemi nisu izostali pa su se na Bundeku zbivale scene kao iz filma. Policija je jurila za uspaničenim mladićem i ubrzo ga sustigla te privela.

Na kraju situacija nije bila tako dramatična kako se činilo prema reakciji prestrašenog maturanta. Naime, pokušao je "prošvercati" bocu žestokog pića na Bundek i tako proslaviti kraj školovanja, no nije uspio i počeo je bježati.

Navodno, kako očevici tvrde, policija je mislila da ima pištolj zbog načina na koji je rukom držao skrivenu bocu. Maturant je priveden i dobio je vremena detaljno analizirati situaciju u kojoj se našao zbog nepromišljenosti. Sama policija ništa još nije potvrdila.

Ukupno, u Zagrebu je privedeno devetero maturanata zbog narušavanja javnog reda i mira, na glavnom zagrebačkom trgu okupilo ih se oko 6500, a na Bundeku sedam tisuća.

Događaje vezane uz 'norijadu' iz cijele Hrvatske tijekom cijelog dana možete pratiti OVDJE.

Najgledaniji video

Izdvojeno

 • Nina Martina Korbar
  Proslavila Dan državnosti Nina Martina iz 'Života na vagi' zadivila sve novom fotografijom s bazena: Ovo su plodovi njezina truda

  "Nekad je teško ostati discipliniran i ustrajan, ali učim, trudim se i, zapravo, još uvijek otkrivam novu sebe", kazala je Nina Martina za RTL.HR u nedavnom intervjuu

 • COVER - RTL Direkt
  RTL Direkt

 • Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

  Reci što misliš!