Novosti / Crna kronika

u sve se uključila policija

Ucjena u Zagrebu: Šef se upucavao djelatnici, ona ga snimila i tražila 30.000 eura

Ucjena u Zagrebu: Šef se upucavao djelatnici, ona ga snimila i tražila 30.000 eura
Thinkstock.com

Zagrebačka policija sumnjiči muškarca (58) i ženu (37) da su pokušali iznuditi novac od muškarca (53)

Danas, 9. studenog 2018. godine policijski službenici Službe organiziranog kriminaliteta, Sektora kriminalističke policije, Policijske uprave zagrebačke dovršili  kriminalističko istraživanje nad 58-godišnjakom i 37-godišnjakinjom zbog osnova sumnje da su počinili kazneno djelo pokušaj iznude na štetu 53-godišnjaka, javili su iz zagrebačke policije.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je 31. listopada 2018. godine u Zagrebu, osumnjičeni 58-godišnjak, po prethodnom dogovoru s 37-godišnjakinjom, došao svojim motociklom do zaustavljenog osobnog automobila u vlasništvu oštećenog u kojem su se nalazili oštećeni i osumnjičena, inače zaposlenica tvrtke u vlasništvu oštećenog.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Prilikom toga je osumnjičeni sjeo u automobil oštećenog na suvozačevo sjedalo, dok se osumnjičena premjestila na stražnje sjedište vozila iza oštećenog, nakon čega je u počeo prijetiti oštećenom i uvjetovati da osumnjičena više neće dolaziti na posao kod oštećenog ali da joj mora slijedeća tri mjeseca isplaćivati plaće uz korištenje svih povlastica koje je imala, nakon čega mu je sa svog mobitela pustio audio snimku razgovora kompromitirajućeg sadržaja između oštećenog i osumnjičene, a koji je ista prethodno tajno snimila. Nakon reprodukcije snimke osumnjičeni je od oštećenog uvjetovao isplatu u iznosu od 30.000 €, zaprijetivši da će u protivnom kompromitirajuću snimku ustupiti supruzi oštećenoga.

Osumnjičeni su u zakonskom roku predani pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava je podnesena Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu.

Najgledaniji video

Izdvojeno

 • Armin Malikić
  'ZVIJEZDE - LJETNI HIT' U 'Zvijezde' stiže budući doktor kojemu je glazba u krvi, a njegovog se vokala ne bi posramile ni najveće svjetske pop zvijezde!

  Među šarolikim društvom koje će ovoga vikenda stati na dobro znanu pozornicu, našao se i 27-godišnji Armin, talentirani mladić osebujnog stila, glasa i plesnih pokreta.

 • COVER - RTL Direkt
  RTL Direkt

 • Vezani članci

  Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

  Reci što misliš!