Novosti / Crna kronika

spas u gustoj magli

Odlutao muškarac koji boluje od Parkinsonove bolesti: Potražni pas Borg pronašao nestalog starca

Odlutao muškarac koji boluje od Parkinsonove bolesti: Potražni pas Borg pronašao nestalog starca
HGSS

Nestalu osobu potražni tim pronašao je u ponoć, a do nje ih je doveo potražni pas Borg

HGSS Novska - Ispostava Sisak nakon višesatne potrage pronašla je starijeg muškarca čiji je nestanak u srijedu popodne prijavljen na području sela Čakale, na širem sisačkom području, izvijestili su na svojoj stranici. 

Prvi timovi HGSS Stanice Novska – Ispostave Sisak dolaze na teren u 21:30, te odmah kreću u pretragu terena. Saznaje se kako starija muška osoba boluje od Parkinsonove bolesti, jako se teško kreće i sumnja se da je dementna. Nestalu osobu potražni tim pronašao je u ponoć, a do nje ih je doveo potražni pas Borg. Osoba je pronađena pothlađena te se žalila na bolove u ruci. Organiziran je transport te akcija Gorske službe spašavanja završava u 01:15 predajom muškarca ekipi Zavoda za hitnu medicinsku pomoć SMŽ.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U potragu je bilo uključeno šest članova HGSS-a s dva potražna psa, pet djelatnika MUP-a i dva mještana, a otežavao ju je mrak i gusta magla.  

Najgledaniji video

Izdvojeno

 • Matthew Gray Gubler
  odlični glumci, odlični ljudi Glumci kriminalističke serije 'Zločinački umovi' objavili predivne oproštajne fotografije i porukama dirnuli obožavatelje

  Iako u kriminalističkoj seriji 'Zločinački umovi' glume opake likove, objave na društvenim mrežama otkrile su kako su članovi glumačke postave izrazito osjećajni i sentimentalni

 • COVER - RTL Direkt
  RTL Direkt

 • Vezani članci

  Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

  Reci što misliš!