Novosti / Crna kronika

Nesvakidašnja akcija u Trnovčici

Doznajemo! U kamionu pronađeno oko 100 kilograma marihuane, uhićen Srbin i dva Crnogorca

RTL doznaje da su prilikom zaplijene kamiona uhićene tri osobe; državljanin Srbije i dva državljanina Crne Gore

U Zagrebačkom naselju Trnovčica policija je u petak u 23:30 sati zaustavila kamion beogradskih registarskih oznaka zbog sumnje da prevoze sumnjiv teret. Prilikom zaplijene kamiona uhićene su tri osobe; jedna je državljanin Srbije, a dvije osobe iz Crne Gore. 

Kako neslužbeno doznajemo, u kamionu je pronađeno oko 120 kilograma marihuane. Marihuana se nalazila na vrhu kamiona, po cijeloj duljini od 35 centimetara visine, u 8 redova. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Na zaplijenu su stigli policajci kao i vatrogasci koji su asistirali policiji u otvaranju teretnog vozila. Potvrđeno je kako je riječ o kamionu beogradskih registracija, koji su vatrogasci otvorili preko krova kojeg su rezali dva sata.

Policijska akcija u Trnovčici: Vatrogasci rezali krov kamiona beogradskih tablica Fotogalerija

Naš reporter Boris Mišević, koji se nalazi na terenu, javlja kako je policija rezala krov kamiona zbog toga što je ranija istraga pokazala kako je kamion prazan. Vatrogasci su koristili autolijestve te brusilicu kako bi otvorili teretno vozilo u kojem se nalazi droga. 

Nakon rezanja kamiona policajci su počeli iz krova kamiona izvlačiti sumnjive paketiće koje su potom stavljali u crne vreće. Vatrogasci i policajci su se mučili, potrošili su nekoliko reznih ploča. Najprije su iz skrivenih kutija počeli izvlačiti pakete marihuane koja je bila povezana sa špagicama. Zbog špagi je stalno zapinjalo pa je trebalo ponovno rezati krov kamiona. 

U hladnjači kamiona u zagrebačkoj Trnovčici pronađeno oko 100 kilograma marihuane Fotogalerija

Na krov kamiona ubrzo je stigao i tim forenzičara. Potom je započelo izvlačenje paketa. Iako policija nije potvrdila te informacije, prema izgledu paketa sve upućuje na to da je ipak riječ o marihuani. 

"Meni se čini da je nešto stavljeno u krov, e sad što je, nemam pojma. Interesantno mi je bilo to gledati pa sam čitavo vrijeme stajao i gledao što rade", ispričao je za RTL jedan od očevidaca zaplijene.

Na pitanje je li iznenađen scenama kojima je svjedočio drugi očevidac nam je kazao: "Ovdje nas više ništa ne može iznenaditi. Ovdje ima svega. Sve je moguće u današnje vrijeme".

MUP je nakon obavljenog očevida objavio kako je u zagrebačkom naselju Trnovčica pronađeno 90 kila marihuane u kamionu hladnjači beogradskih nacionalnih oznaka, te kako su uhićena dvojica državljana Crne Gore, od 20 i 21-dnu godinu i 37-godišnjeg državljanina Srbije.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičena trojica muškaraca će biti predani pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava bit će dostavljena nadležnom državnom odvjetništvu, navode iz MUP-a RH.

 

 

Najgledaniji video

Izdvojeno

 • Željko Bilić odabrao djevojke koje vodi na farmu
  Čestitamo! Željko pronašao sreću zahvaljujući 'Ljubav je na selu': 'Ženim se, a u prosincu ću postati i tata!'

  Željko je na svojoj farmi ugostio Maju Švaljug, Jacqueline Kale, Ružu Pejić i Paulinu Tomičić

 • COVER - RTL Direkt
  RTL Direkt

 • Vezani članci

  Reci što misliš!