Novosti / Crna kronika

imao zabranu vožnje

Imao 2,28 promila alkohola u krvi: Udario u ogradu i pobjegao pa se kasnije vratio po auto

Imao 2,28 promila alkohola u krvi: Udario u ogradu i pobjegao pa se kasnije vratio po auto
Goran Jakus/PIXSELL

Umaška će policija prijaviti 35-godišnjeg hrvatskog državljanina

Umaška će policija, zbog više počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, prijaviti 35-godišnjeg hrvatskog državljanina.

Naime, on je 10. listopada oko 21.20 sati upravljao automobilom Peugeot, pulske registarske oznake, kolnikom državne ceste D-75 u naselju Zidine te je zbog neprilagođene brzine kretanja, izgubio nadzor nad vozilom, sletio van kolnika i udario u ogradu kuće.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nakon nesreće, ostavio je vozilo u blizini i napustio mjesto događaja te se vratio nakon što su policijski službenici obavili očevid i otišli. Muškarac je nastavio vožnju, na automobil se ubrzo zaustavio i 35-godišnjak ga više nije mogao pokrenuti te su ga tako pronašli policijski službenici.

Obavljenim radnjama, utvrđeno je kako je muškarac upravljao automobilom pod utjecajem alkohola od 2.28 promila, za vrijeme izrečene zabrane upravljanja motornim vozilom te da nije bio vezan sigurnosnim pojasom.

Protiv njega se, radi počinjenja prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, podnosi optužni prijedlog nadležnom prekršajnom sudu.

Najgledaniji video

Izdvojeno

Vezani članci

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!