Novosti / Crna kronika

IZJAVA SARAJKE ZAHIROVIĆ

Majka uhićenih Roma s Vukomerca za RTL: 'Reketare me! Žele 4000 eura ili što? Da ubiju mene, sinove...?'

Majka uhićenih Roma s Vukomerca za RTL: 'Reketare me! Žele 4000 eura ili što? Da ubiju mene, sinove...?'
RTL

Majka dvojice uhićenih Sarajka Zahirović RTL-ovoj retorterki kazala je kako njezini sinovi nisu krivi

U pucnjavi do koje je jučer došlo u Porečkoj ulici ispred OŠ Vukomerec u Zagrebu oštećena je kuća i sedam osobnih automobila, a 19 osoba je privedeno. 

Do pucnjave je jučer došlo za vrijeme nastave, dok su djeca još bila u školi. S obzirom da su se u to vrijeme održavali i roditeljski sastanci, velik broj djece nalazio se i pred školom te čekao roditelje. Kako RTL-ova reporterka Željka Felbar doznaje od ravnatelja OŠ Vukomerec Zdravka Dominika, nastava se danas održava usprkos jučerašnjem incidentu. Usprkos tome, kako doznajemo, dio roditelja danas zbog straha za sigurnost svoje djece ne žele poslati istu u školu. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Majka dvojice uhićenih Sarajka Zahirović RTL-ovoj retorterki kazala je kako njezini sinovi nisu krivi te kako druga obitelj reketari njezinu.

Snimku izjave pogledajte u nastavku:

Zahirović: Reketare me! Vrijeđaju mene, sinove, familiju

"Pucali su na moju kuću, htjeli su me reketariti. Napali su me, psovali, vrijeđali, od nedjelje do jučer. Vrijeđali su mene, sinove, djecu, familiju. Istjerali su ljude iz kuće, tražili da vratim 4000 eura koje je navodno moj muž dugovao", kazala je, a na pitanje naše reporterke o tome je li netko iz njezine kuće pucao, rekla je kako nije.

"Nitko iz moje kuće nije pucao, nitko nije imao oružje. Mi od straha nismo vidjeli što je. Moje sinove su uhitili, i moje goste koji su mi došli izvana, ljude koji nisu krivi. To nije fino, to nije kulturno i pristojno. Danas je sahrana, a ja ne mogu ići da kopam muža, da ga ispratim, to je jedna sramota", navodi Zahirović te kaže da su joj dvojica sinova uhićena. 

"Moji sinovi Rasim i Omer su uhićeni", navodi.

"Što, da dođe netko sad i kaže poslije smrti mojeg muža da je dužan milijun eura, i ja to moram vratiti? Ili da me ubiju, moju djecu, moju familiju? Prekinite s time. Tu živim s 30 unučadi... Ovo je moja prava istina, danas je od mojeg muža sprovod. Ne mogu više ovo, ljudi me gore čekaju. Ja sam to odgodila, to je takva sramota jedna", kazala je potresena Zahirović.

Najgledaniji video

Izdvojeno

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!