Novosti / Crna kronika

'ubojstvo na mah'

Berisha priznao da je ubio Prnjaka: 'Dao mi je pušku da likvidiram nekog, uzeo sam je i pucao'

Berisha priznao da je ubio Prnjaka: 'Dao mi je pušku da likvidiram nekog, uzeo sam je i pucao'
ILUSTRACIJA / Ivo Cagalj/PIXSELL

Prnjak je od Berishe zatražio da ubije nekoga u zamjenu za oprost duga. Berisha je pristao, uzeo pušku i u Prnjaka ispalio 18 metaka

Liridon Berisha priznao je ŽDO-u u Splitu da je ubio bivšeg profesionalnog vojnika 34-godišnjeg Antu Prnjaka, neslužbeno saznaje Slobodna Dalmacija. 27-godišnji Berisha je navodno priznao ubojstvo na mah, a prema kaznenom zakonu za to je propisana maksimalna kazna od 10 godina. Tužiteljstvo Berishu tereti za teško ubojstvo počinjeno na podmukao ili okrutan način za što je kazna od 10 do 40 godina zatvora. 

Berisha je kazao da ga je Prnjak više od dvije godine maltretirao zbog novčanog duga. Sve je počelo kad mu je dao drogu u vrijednosti od 2000 eura, a lihvarskim kamatama dug je ubrzo porastao na 50.000 što Berisha nije mogao plaćati tempom koji je Prnjak htio.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kobnog dana Prnjak i Berisha konzumirali su kokain i vozili se Prnjakovim BMW-om kojeg je Berisha kasnije zapalio kako bi prikrio tragove, rekao je 27-godišnjak, piše Slobodna Dalmacija

Kad su oko 22.30 došli do TTTS-a, Prnjak je iz auta izvadio automatsku pušku i od Berishe zatražio da ubije nekoga u zamjenu za oprost duga. Berisha je pristao, uzeo pušku i u Prnjaka ispalio 18 metaka. 

Najgledaniji video

Izdvojeno

Vezani članci

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!