Novosti / Crna kronika

OGROMNA ŠTETA

Jedva se spasili: Dimilo se iz klime, a onda je buktinja progutala Renault

Jedva se spasili: Dimilo se iz klime, a onda je buktinja progutala Renault
Pixsell

U njemu je bila tročlana obitelj no svi su na sreću, doznaje neslužbeno Novi list, prošli bez ozljeda

Na državnoj cesti Buzet- Lupoglav, kod Bršćaka, u nedjelju je planuo automobil riječkih registarskih oznaka koji je potpuno izgorio.

Prema izjavama očevidaca, počelo je dimiti iz klime, a vatra se brzo proširila i zahvatila vozilo marke Renault. Materijalna šteta na vozilu je velika.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U njemu je bila tročlana obitelj no svi su na sreću, doznaje neslužbeno Novi list, prošli bez ozljeda.

Požar su lokalizirali i ugasili vatrogasci dok su policajci Policijske postaje Buzet tijekom vatrogasne intervencije regulirali promet koji se na toj dionici odvijao usporeno.

"Javna vatrogasna postrojba Buzet dojavu o požaru automobila zaprimila je od Centra 112 u 11.33 sati, a na intervenciju su izašla tri vatrogasca s dva vatrogasna vozila i to buzetske Javne vatrogasne postrojbe kao i DVD-a Buzet Operativne grupe Roč koja je u pripravnosti. Požar je lokaliziran u 11.55 sati", izjavio je zapovjednik JVP-a Buzet Damir Fabijančić.

 

Najgledaniji video

Izdvojeno

 • Hana i Jana se složile oko jednog - da se neće družiti: 'Imaš li imalo srca da osobu s bronhitisom staviš u kamp-kućicu?' (thumbnail)
  SUPERPAR Hana i Jana složile se oko jednog - da se neće družiti: 'Imaš li imalo srca da osobu s bronhitisom staviš u kamp-kućicu?'

  „Ne želim da ispadnemo kao da smo od šećera“, rekao je Goran Hani

 • COVER - RTL Vijesti
  RTL Vijesti

 • Vezani članci

  Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

  Reci što misliš!