Novosti / Crna kronika

veliko rivalstvo

FOTO, VIDEO Strava na Hvaru: Zaskočili dvojicu navijača Porta, jedva uspjeli izbjeći krvavi sukob

FOTO, VIDEO Strava na Hvaru: Zaskočili dvojicu navijača Porta, jedva uspjeli izbjeći krvavi sukob
Youtube Screenshot

Napad nekolicine agresivnih navijača Benfice bio je brutalan, a kad su ovi shvatili da riječi ne pomažu, odlučili su se suprotstaviti brojnijim napadačima

Ružni prizori odvili su se na jednom od najatraktivnijih hrvatskih turističkih destinacija. Naime, dvojicu navijača Porta koji su ondje bili na godišnjem odmoru zaskočila je skupina navijača suparničkog kluba Benfice iz Lisabona, javlja Observador.

Inače vlada veliko rivalstvo između spomenuta dva kluba, a njihovi navijači nerijetko se fizički obračunavaju, a dokaz njihovom antagonizmu viđen je i u Hrvatskoj. 

"Mislio sam da nas ta grupa želi opljačkati. Ali brzo smo shvatili o čemu se tu zapravo radi, počeli su govoriti na portugalskom i shvatili smo da nas žele napasti jer navijamo za drugi klub", rekao je jedna od žrtva napada Rafael Barbosa. Napad nekolicine agresivnih navijača Benfice bio je brutalan, a kad su ovi shvatili da riječi ne pomažu, odlučili su se suprotstaviti brojnijim napadačima.

"Dobio sam šaku u glavu kad sam im govorio da sukob nema smisla i pokušao smiriti strasti", rekao je Barbosa portugalskim medijima, prenosi Observador. "Uspjeli smo ih se nekako riješiti i spasili se u obližnjem kafiću. Tamo smo bili još sat vremena, nakon čega su napadači otišli". Nogometni klub Porto odmah  je reagirao osudom napada i poručio navijačima da će im u zamjenu za strgane dresove poslati nove. 

 

Najgledaniji video

Izdvojeno

Vezani članci

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!