Novosti / Crna kronika

drama kod ivanića

Napao policajce nožem: Nije ga spriječio ni suzavac, morali su upotrijebiti pištolj

Napao policajce nožem: Nije ga spriječio ni suzavac, morali su upotrijebiti pištolj
Jurica Galoic/PIXSELL

Centar za socijalnu skrb prijavio je prijetnje i nasilje u obitelji u mjestu Bunjani kod Ivanić Grada

Dva policajca napadnuta su u petak s oštrim predmetom. Centar za socijalnu skrb prijavio je prijetnje i nasilje u obitelji u mjestu Bunjani kod Ivanić Grada. Kada su se pojavili policajci oko 13:15 sati, 55-godišnjak je ušao u kuću i zaključao se, a potom izašao kroz prozor sa stražnje strane kuće i krenuo bježati.

Za njim su krenuli policijski službenici, a on je počeo prema njima mahati oštrim predmetom. Prema prvim informacijama radi se o hladnom oružju te su policijski službenici upotrijebili suzavac.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

No, muškarac nije prestajao s nasrtajem na policajce. Prema njima je bacio oštri predmet koji je imao u jednoj ruci, dok je s drugim predmetom (prema prvim informacijama radi se o nožu) nastavio nasrtati prema policijskim službenicima.

Kako bi spriječio napad na sebe policajac je uporabio vatreno oružje te je 55-godišnjak ranjen u nogu. Liječnička pomoć mu se pruža u KB Dubrava, javili su iz policije.

Najgledaniji video

Izdvojeno

 • Hana i Jana se složile oko jednog - da se neće družiti: 'Imaš li imalo srca da osobu s bronhitisom staviš u kamp-kućicu?' (thumbnail)
  SUPERPAR Hana i Jana složile se oko jednog - da se neće družiti: 'Imaš li imalo srca da osobu s bronhitisom staviš u kamp-kućicu?'

  „Ne želim da ispadnemo kao da smo od šećera“, rekao je Goran Hani

 • COVER - RTL Vijesti
  RTL Vijesti

 • Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

  Reci što misliš!