Novosti / Crna kronika

drama kod ivanića

Napao policajce nožem: Nije ga spriječio ni suzavac, morali su upotrijebiti pištolj

Napao policajce nožem: Nije ga spriječio ni suzavac, morali su upotrijebiti pištolj
Jurica Galoic/PIXSELL

Centar za socijalnu skrb prijavio je prijetnje i nasilje u obitelji u mjestu Bunjani kod Ivanić Grada

Dva policajca napadnuta su u petak s oštrim predmetom. Centar za socijalnu skrb prijavio je prijetnje i nasilje u obitelji u mjestu Bunjani kod Ivanić Grada. Kada su se pojavili policajci oko 13:15 sati, 55-godišnjak je ušao u kuću i zaključao se, a potom izašao kroz prozor sa stražnje strane kuće i krenuo bježati.

Za njim su krenuli policijski službenici, a on je počeo prema njima mahati oštrim predmetom. Prema prvim informacijama radi se o hladnom oružju te su policijski službenici upotrijebili suzavac.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

No, muškarac nije prestajao s nasrtajem na policajce. Prema njima je bacio oštri predmet koji je imao u jednoj ruci, dok je s drugim predmetom (prema prvim informacijama radi se o nožu) nastavio nasrtati prema policijskim službenicima.

Kako bi spriječio napad na sebe policajac je uporabio vatreno oružje te je 55-godišnjak ranjen u nogu. Liječnička pomoć mu se pruža u KB Dubrava, javili su iz policije.

Najgledaniji video

Izdvojeno

 • Superpar stala
  SUPERPAR Goran uložio 555 kuna na Hanu: 'Jučer je baš nokte napravila i nisam siguran hoće li ući u štalu'

  Došlo je vrijeme za prvo klađenje muškaraca na svoje partnerice koje čeka prvi zadatak, a prije toga je Enis djevojkama dao rukavice da izaberu koje će boje biti njihovi timovi

 • RTL Danas
  RTL Danas

 • Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

  Reci što misliš!