Novosti / Crna kronika

proglašeni su krivima

Dvojica Karlovčana lopatom za snijeg pretukli goste u Ogulinskom kafiću

Dvojica Karlovčana lopatom za snijeg pretukli goste u Ogulinskom kafiću
Dalibor Urukalovic/PIXSELL/Ilustracija

U kafiću su ih, navodi se u presudi, izudarali šakama po glavama, onda su svi izašli van, gdje se sukob nastavio

Dvojica Karlovčana, braća u dobi 27 i 24 godine, proglašeni su krivima jer su 1. prosinca prošle godine oko 22.30 sati u jednom kafiću u središtu Ogulina bez ikakvog povoda napali dvojicu Ogulinaca koji su bili gosti tog ugostiteljskog objekta, javlja KAportal.

U kafiću su ih, navodi se u presudi, izudarali šakama po glavama, onda su svi izašli van, gdje se sukob nastavio. Loše su prošli i vlasnik objekta i njegova supruga koji su htjeli razdvojiti mladiće. Ratoborni Karlovčani okomili su se i na njih, te ih izudarali šakama i lopatom za snijeg. Napadači su bili pijani, izmjerena im je koncentracija od 1,61 promil, odnosno 1,46 promila.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nitko tijekom sukoba nije teže ozlijeđen. Izrečena im je kazna od po 100 eura, ali je umanjena za po 300 kuna zbog vremena koje su proveli u pritvoru.

Sud je ujedno odlučio jednom od napadača oduzeti bokser korišten u tučnjavi te ga predati PP Ogulin “jer sud smatra da je oduzimanje potrebno radi zaštite opće sigurnosti i javnog poretka”, a isto tako odlučili su konačno ugostitelju vratiti lopatu za snijeg. Sud, naime “smatra da njeno oduzimanje nije potrebno jer ne postoji opasnost da će se ponovno uporabiti za počinjenje prekršaja”, prenosi KAportal.

Najgledaniji video

Izdvojeno

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!