Novosti / Crna kronika

Kaos u noćnim satima

FOTO Drama u Rijeci: prvo sukob noževima, a onda je Hitna koja je prevozila ozlijeđene udarila u kombi

FOTO Drama u Rijeci: prvo sukob noževima, a onda je Hitna koja je prevozila ozlijeđene udarila u kombi
Riječanin/Čitatelj

Do nesreće je vjerojatno došlo kada je vozilo hitne medicinske pomoći prolazeći kroz crveno svjetlo na semaforu udarilo u osobno vozilo koje se nije sklonilo u stranu

U četvrtak navečer, nešto prije ponoći, u samom središtu Rijeke došlo je do bizarne prometne nesreće u kojoj je sudjelovalo osobno vozilo te vozilo hitne medicinske pomoći koje je prevozilo ozlijeđene na hitni trakt riječkog KBC-a – lokalitet Sušak, šiše portal Riječanin.

Prije toga, u caffe baru „Belvedere“ na Belvederu došlo je do sukoba hladnim oružjem u kojem su, nakon prethodne svađe, sudjelovala dva muškarca. Prema tvrdnjama očevidaca oboje su pritom ozlijeđeni a jedan teže, s arterijskim krvarenjem, pa je pozvana hitna pomoć.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Po dolasku hitne pomoći, prema tvrdnjama svjedoka, oba muškarca ukrcana su u vozilo koje je krenulo prema središtu grada spuštajući se prema Titovom trgu Ulicom Žrtvava fašizma.

No na križanju Ulice Žrtava fašizma i ulice Fiumara vozilo hitne medicinske pomoći je pod sirenom uletjelo u križanje dok je na semaforu bilo crveno svjetlo, a dostavno vozilo nije se izmaknulo ustranu na vrijeme pa je došlo do žestokog sraza.

Prema prvim informacijama s terena, u sudaru je ozlijeđen medicinski tehničar. Po ozlijeđene osobe ubrzo je stiglo drugo vozilo „hitne“ kojim su ozlijeđeni, sada već više njih, prevezeni na riječki KBC-a.

Na mjestu nesretnog događaja promet je tjekom jednog dijela noći bio obustavljen zbog policijskog očevida.

 

Najgledaniji video

Izdvojeno

Vezani članci

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!