Novosti / Crna kronika

VATROGASCI SU IMALI PUNE RUKE POSLA

Bizarnost kod Ludbrega: krenuo spremiti roštilj pa zapalio ljetnu kuhinju i umalo cijelu kuću

Bizarnost kod Ludbrega: krenuo spremiti roštilj pa zapalio ljetnu kuhinju i umalo cijelu kuću
DVD Ludbreg

Intervencija je završila za dva sata, odnosno oko 15 sati. Ozlijeđenih srećom nema, a šteta je procijenjena na više tisuća kuna

Ludbreški vatrogasci jučer u poslijepodnevnim satima imalu su pune ruke posla s gašenjem požara koji je zahvatio jedan pomoćni gospodarski objekt, odnosno ljetnu kuhinju. Izgorjela je krovna i stropna konstrukcija.

Fotogalerija

Naime, oko 12.45 sati u Preloškoj ulici u Ludbregu, izbio je požar u zidanom prostoru ljetne kuhinje kojom se koristi 61-godišnjak. Kako je utvrđeno, požar je izbio uslijed roštiljanja. Zagrijala se i zapalila krpa korištena za vađenja metalne rešetke roštilja koji je pak bio naslonjen na drvenu gredu. Požar se potom proširio na drvenu konstrukciju krovišta.

Iako se ljetna kuhinja nalazi neposredno uz kuću, vatrogasci su na vrijeme spriječili njegovo širenje, piše epodravina.

Gašenju vatre pristupili su pomoću unutarnje navale te tako ‘presjekli’ požar s vanjske strane krova i to pomoću dvije vatrogasne grupe.

Nakon uspješne lokalizacije požara, skinut je kompletni limeni pokrov na zahvaćenoj površini stropne i krovne konstrukcije zbog potpune sanacije.

Intervencija je završila za dva sata, odnosno oko 15 sati. Ozlijeđenih srećom nema, a šteta je procijenjena na više tisuća kuna.

 

Najgledaniji video

Izdvojeno

Citaj, prati i komentiraj naše price i na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!