Novosti / Crna kronika

pijan radio nerede

Strava u Srbiji: osumnjičen da je tri puta pijan silovao majku, a isto je pokušao i sa strinom

Strava u Srbiji: osumnjičen da je tri puta pijan silovao majku, a isto je pokušao i sa strinom
Davor Javorovic/PIXSELL/Ilustracija

'Problem je u tome što su i majka i sin blago mentalno zaostali. Ona je dobrodušna, ali slabo razumije i snalazi se, tako da mnogi njene ranije priče da je sin tuče i napada nisu ozbiljno shvaćali'

Goran T. (29) iz sela Vračević u Srbiji uhićen je zbog sumnje da je u triput silovao svoju majku (50), javlja Blic.

Kako se doznaje, Goran je majku napastovao u njihovoj obiteljskoj kući u kojoj je u posljednje vrijeme živio sam. Iz kuće se prethodno iselio njegov otac, koji je prešao u kuću jednog stanovnika Vračevića kod kojeg je radio i koji mu je tu kuću ustupio. S mužem je u tu kuću prešla i njegova supruga, ali je povremeno obilazila sina za kojeg mještani pričaju da je oduvijek bio problematičan.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Goran nije radio nigdje, a znao je biti nezgodan kad popije. Zato je i njegov otac otišao od kuće i odveo suprugu sa sobom, ali je ona, eto, dolazila kod sina. Srećom pa se Goranova sestra udala u Valjevo, ima svoju obitelj, a kod nje se nalazi i njen mlađi brat koji je krenuo u srednju školu", pričaju mještani, ali ističu da nitko zapravo nije siguran što se dogodilo među četiri zida skromne kuće jer su čuli da je Goran u zatvoru zbog droge.

"Problem je u tome što su i majka i sin, najblaže rečeno, blago mentalno zaostali. Ona je dobrodušna, ali slabo razumije i snalazi se, tako da mnogi njene ranije priče da je sin tuče i napada nisu ozbiljno shvaćali. S druge strane, ni Goran nije ni školovan ni otresit, a kada popije postajao je nesnosan i po susjede i po obitelj. Svaki dinar koji bi zaradio je iste večeri trošio na alkohol, skupljao bi u kući društvo, onda bi pijani pravili nered pa bi kad se otrijezni zvao majku da dođe pospremiti, da mu napravi nešto za jesti, a onda bi se ona poslije žalila da ju maltretira. Stalno smo joj govorili da ne odlazi kod njega", tvrde mještani za Blic.

Prema njihovim riječima, obitelj preživljava od majčine socijalne pomoći, dok njen muž održava dio susjedova imanja u zamjenu za stanovanje u njegovoj kući.

Prema informacijama koje posjeduje Blic, Gorana je policiji prijavio otac, a onda je majka dala iskaz u kojem je ispričala da ju je sin u periodu od prosinca do veljače, kada je odlazila kod njega, u tri navrata pijan silovao i tukao.

"Odmah nakon uhićenja, Goran T. je odveden pred više tužilaštvo u Valjevu i određen mu je pritvor do 30 dana. Njegova majka odvedena je na ginekološki pregled kako bi se utvrdilo je li bilo silovanja", navodi izvor iz istrage.

U svom dosjeu Goran T. ima i prijave za nekoliko krađa. Protiv Gorana postoji prijava iz 2012. godine, koju je podnijela njegova strina. Prema toj prijavi, on je strinu odveo u kuću, zaključao vrata, a onda htio imati seksualni odnos s njom. Starica koja je u 70. godinama svog života, međutim, uspjela je da pobjeći iz kuće.

Najgledaniji video

Izdvojeno

Vezani članci

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!