Novosti / Crna kronika

policija traga za napadačem

Detalji pucnjave na Sigečici: pucnju prethodio verbalni sukob Perhoča s muškarcem, ali ne zna se je li razlog biznis ili sukob oko parkirališnog mjesta

Detalji pucnjave na Sigečici: pucnju prethodio verbalni sukob Perhoča s muškarcem, ali ne zna se je li razlog biznis ili sukob oko parkirališnog mjesta
Marko Prpic/PIXSELL

Vlasnik propalih tvrtki bio je suradnik pokojnog Ice Popovskog, bliski prijatelj 2005. godine likvidiranog nogometnog menadžera Dine Pokrovca

U subotu oko 13.10 sati u Rapskoj 4a na zagrebačkoj Sigečici upucan je hicem iz pištoja u nogu 45-godišnji Dragutin Perhoč-zvani Gego, osoba koja je prema podacima Poslovne Hrvatske bio odgovorna osoba u ugašenoj tvrtki Vjetrenik u kojoj je također bio odgovorna osoba i pokojni Ivan-Ico Popovski, bliski prijatelj 2005. godine likvidiranog nogometnog menadžera Dine Pokrovca, piše Jutarnji list.

Nogometni menadžer likvidiran je svega stotinjak metara od mjesta gdje je upucan Perhoč, a što je bio povod jučerašnje pucnjave policija istražuje.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Neki očevici su navodno policiji rekli da je pucnju prethodio verbalni sukob Perhoča s jednim muškarcem, te da se nakon pucnjave sa mjesta događaja počinitelj udaljio u automobilu.

"Navodno je bila neka verbalna prepirka kod mjesta za invalide. Nisam ništa vidio jer sam bio u lokalu okrenut leđima. U jednom trenutku čuo se prasak kao da je pukla petarda", ispričao je jedan muškarac.

Muškarac koji je pucao u Perhoča, prema riječima nekim očevidaca odvezao se u bijelom manjem automobilu, a prema drugima u vozilu metalik sive boje.

Ne zna se je li povod propucavanja Perhoča bio sukob oko parkirališnog mjesta ili nešto drugo, piše Jutarnji.

Najgledaniji video

Izdvojeno

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!