Novosti / Crna kronika

Slučaj nestale Francuskinje

Sve je više nelogičnosti oko tragične smrti 23-godišnjakinje studentice koja je nestala tijekom festivala prije tri godine

Sve je više nelogičnosti oko tragične smrti 23-godišnjakinje studentice koja je nestala tijekom festivala prije tri godine
Kristina Stedul Fabac/PIXSELL/Ilustracija

Anne-Cecile je posljednjega dana Mementa Dementa u ponedjeljak 21. srpnja odlučila prošetati i od tada joj se gubi svaki trag

Karlovačko tužiteljstvo zatražilo je od Zavoda za sudsku medicinu hitnu DNK analizu za kostur pronađen u Tržiću Tounjskom. DNK uzorak je izuzet iz bedrene kosti te će se usporediti s uzorkom roditelja Anne-Cecile Pinel, 23-godišnje Francuskinje nestale 1. srpnja 2014. godine u Donjem Primišlju tijekom festivala psihodelične glazbe Memento Demento. 

Anne-Cecile je posljednjega dana Mementa Dementa i na dan na koji je nestala, u ponedjeljak 21. srpnja, odlučila prošetati unatoč činjenici što je cijelu noć provela plešući. Njezina prijateljica Roxanne, s kojom se prije šetnje našla kod svojeg kombija, rekla je kako joj je Anne-Cecile djelovala malo čudno. Je li razlog bila droga, umor ili nešto treće, vjerojatno se nikad neće doznati, piše Jutarnji list.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Prva od nelogičnosti je podatak kako je u šetnju sa sobom ponijela torbicu u koju je stavila bočicu vode, mobitel i novčanik, a u kojemu se nisu nalazili ni novci ni dokumenti. Ako je planirala samo prošetati izvan kampa, novac joj nije niti trebao jer ga ne bi imala gdje potrošiti, a nisu joj bili nužni ni dokumenti, pa je sasvim nelogično zašto je onda uopće uzimala prazan novčanik, a spomenuta torbica kasnije je pronađena "sakrivena" u napuštenom objektu.  

Sumnja se i je li Anne-Cecile kobnoga dana odmah iz kampa krenula pješice, kako je rekla prijateljica Roxanne, ili se dio puta prevezla kombijem jer su HGSS-ovci tijekom potrage utvrdili da je nedaleko od mjesta na kojem je pronađena torbica pronađeno i vozilo. 

Potraga za Anne-Cecile organizirana je čim je stigla dojava o nestanku, a sumnjivo je to što je tijelo, koje je pronađeno, bilo na proplanku. A ako se pokaže da je doista riječ o tijelu Anne-Cecile, postoji mogućnost da je netko tamo dovezao tijelo nakon što je područje već pretraženo.

Isto tako, nelogična je i činjenica da su njezin nestanak prijatelji prijavili dva dana nakon što je nestala, prenosi Jutarnji list.

 

 

 

Najgledaniji video

Izdvojeno

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!