Novosti / Crna kronika

novi detalji jezivog ubojstva

Koje su šanse? Ubojica fitness trenerice odrađivao rad za opće dobro u blizini teretane u kojoj je radila Ana Kurtanjek

Koje su šanse?  Ubojica fitness trenerice odrađivao rad za opće dobro u blizini teretane u kojoj je radila Ana Kurtanjek
Marko Prpic/PIXSELL/Facebook

Tek će istraga vjerojatno utvrditi u kakvom je točno odnosu Ana bila s bivšim policajcem i zašto ga nije prijavila policiji

Jučer su se obitelj i prijatelji u prepunoj velikoj dvorani zagrebačkog Krematorija oprostili od brutalno ubijene 29-godišnje trenerice Ane Kurtanjek, no i danas na vidjelo izlaze jezivi detalji njezinog ubojstva i ubojice.

Podsjetimo, Anu je bivši policajac Dubravko Sikermeštar usmrtio s četiri metka u srce u podzemnoj garaži pa si pucao u glavu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Tek će istraga vjerojatno utvrditi u kakvom je točno odnosu Ana bila s bivšim policajcem i zašto ga nije prijavila policiji, iako su njezini roditelji, dečko Tomislav i najbliže prijateljice znali da je maltretira.

100posto.hr piše kako je Sikermeštar ostao bez posla u policiji zbog optužbi da je odavao informacije iz policijskih istraga. U lipnju je na zagrebačkom Županijskom sudu pravomoćno osuđen na godinu dana zatvora zbog trgovanja utjecajem, primanja mita i zloporabe položaja, a kazna mu je zamijenjena radom za opće dobro.

Da bi slučajnost bila još veća, odrađivao ga je u neposrednoj blizini Aninog radnog mjesta, točnije u blizini  teretane Play na Črnomercu. Radio je u udruzi za osobe s invaliditetom čiji su članovi bili šokirani onime što je učinio, piše 100posto.hr

Na njegove poslove nitko nije imao primjedbi i on je sve obaveze redovito izvršavao, o čemu je redovito bio obavještavan probacijski službenik i Ured za probaciju, koji mu je i odredio rad za opće dobro u Aninom susjedstvu. 

Najgledaniji video

Izdvojeno

Vezani članci

Citaj, prati i komentiraj naše price i na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!