Novosti / Crna kronika

potraga okončana

Nakon brutalne pljačke u Dubrovniku policija privela provalnika koji je gurnuo pištolj djevojci u usta i prijetio da će joj prosuti mozak

Nakon brutalne pljačke u Dubrovniku policija privela provalnika koji je gurnuo pištolj djevojci u usta i prijetio da će joj prosuti mozak
Thinkstock/Ilustracija

Dubrovačka policija privela je u četvrtak ujutro osobu koju se povezuje s oružanom pljačkom koja se u utorak dogodila na Gornjem Konalu na području Gruža

''Jedna osoba koja se dovodi u vezu s pljačkom na Gornjem Konalu je privedena'', rekla je glasnogovornica Policijske uprave dubrovačko-neretvanske Andrijana Biskup. Oružana pljačka stana dubrovačkog poduzetnika Žarka Knege dogodila se u utorak oko 18 sati kada je pljačkaš upao u stan i uz prijetnju vatrenim oružjem poduzetnikovoj djevojci M. S. ukrao novac.

Kako neslužbeno doznaje Slobodna Dalmacija razbojnik je s pištoljem upao u kuću u kojoj je bila djevojka te joj stavio pištolj u usta zahtjevajući od nje da mu preda sav novac. Nakon toga lopov se udaljio u nepoznatom smjeru.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Provalnik je, kako se neslužbeno doznaje, navodno ušao kroz nezaključana vrata stana i prijeteći od djevojke zatražio novac, nakon čega joj je nasilno gurnuo cijevi vatrenog oružja u usta i prijetio da šuti ili će joj "prosuti mozak". Provalnik je uzeo cijeli sef s novcem sa sobom, a kako se ne službeno govori navodno je unutra bilo oko 10 tisuća eura i još 30 tisuća kuna.

Nije poznato kako je provalnik znao da je djevojka sama u kući. Njezin dečko, vlasnik stana je mladi i uspješni dubrovački poduzetnik Žarko Knego koji je poznat po nautičkom turizmu u kojem je stvorio ime. Također, Knego je poznat i kao vozač utrka za autoklub Dubrovnik Racing, a s partnerom je otvorio dva lokala zdravih napitaka od svježe cijeđenog voća.

Neki govorkaju i o mogućnosti da je oružju sklon provalnik povezan s nekim od nezadovoljnih radnika tih objekata, piše Slobodna Dalmacija.

 

Najgledaniji video

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Vezani članci

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!