Novosti / Crna kronika

sve snimili

Nakon deset godina donesena presuda: maloljetnicu opili i drogirali pa silovali

Nakon deset godina donesena presuda: maloljetnicu opili i drogirali pa silovali
Thinkstockphotos.com

Nakon deset godina donesena nepravomoćna presuda za petoricu muškaraca koji su opili i drogirali, a potom počinili kazneno djelo protiv spolne slobode nad maloljetnicom.

34-godinji Borislav G. i njegovi višestruko osuđivani prijatelji 31-godišnji Mario B.,32-godišnji Milorad B., 31-godišnji Ivan H. i 34-godišnji Tomislav B., nakon deset godina od seksualnog zločina nad tada 16-godišnjom djevojkom, nedavno su dobili nepravomoćne presude, prenosi Jutarnji list.

Okrivljenici su osuđeni na godinu dana zatvora  jer su se upleli u seksualni čin s tinejdžericom koju su prethodno napili i drogirali heroinom, a cijeli grupni odnos snimao je jedan od prijatelja. Snimka traje više od osam minuta te je brzo postala dostupna i drugima.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Prema optužnici, u rujnu 2007. počinili su više spolnih odnošaja s maloljetnicom bez njezina pristanka. Sve je počelo u jednom kafiću, gdje su konzumirali alkohol i opojna sredstva, a potom su odlučili iskoristiti omamljenost tinejdžerice koju su opili i drogirali ne bi li s njome spolno općili.

Državno odvjetništvo ih je optužilo za kazneno djelo protiv spolne slobode, odnosno da su s maloljetnom osobom izvršili više spolnih odnošaja bez pristanka.

Optuženi su tvrdili kako djevojku nisu nagovarali na seksualni odnos te da im je izgledala punoljetno, a jedan od optuženika odgovorost je svalio na nju, prenosi Jutarnji list.

Najgledaniji video

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!