Novosti / Crna kronika

scene kao iz filmova

Detalji drame u centru Zagreba: oteli poduzetnika, tražili novce pa ga na kraju izbacili iz auta

Detalji drame u centru Zagreba: oteli poduzetnika, tražili novce pa ga na kraju izbacili iz auta
Goran Jakus/PIXSELL

On je odmah slučaj prijavio policiji koja je već sljedećeg dana uhitila jednog od iznuđivača koji je pak vrlo brzo otkrio imena svih ostalih sudionika iznude

Nakon što je u sjeo za stol u jednom ugostiteljskom objektu, Zagrepčanina su u Tkalčićevoj ulici okružila tri muškarca koji su mu objasnili da ima vremena 'do sutra u 18h da im vrati 400 tisuća eura' jer su, objasnili su mu, zbog njega izgubili mnogo novca na poslu koji nikad nisu dobili, piše Jutarnji list.

Dva od tri muškarca prisilila su Zagrepčanina da s njima napusti bistro i da im preda ključeve svojeg džipa. S njim su otišli do Savskog nasipa gdje su mu uzeli tri mobitela, 500 eura, tisuću kuna i skupocjeni Rolex. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Usred povratka u centar grada, dvojac je 67-godišnjaka izbacio iz automobila na križanju Bauerove i Vlaške ulice, i to baš u blizini V. Policijske postaje.

On je odmah slučaj prijavio policiji koja je već sljedećeg dana uhitila jednog od iznuđivača koji je pak vrlo brzo otkrio imena svih ostalih sudionika iznude. Zadarska poduzetnica i troje iznuđivača su 'zaradili' kaznene prijave za pokušaj iznude, a dvojac koji je 67-godišnjaka vozio do Save i kaznenu prijavu za oduzimanje slobode, piše Jutarnji list.

Najgledaniji video

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Vezani članci

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!