Novosti / Crna kronika

predator završio u zatvoru

Potresno svjedočanstvo žrtve silovanja: 'Otac mi je govorio da je najbolji seks koji je ikad imao bio sa mnom'

Potresno svjedočanstvo žrtve silovanja: 'Otac mi je govorio da je najbolji seks koji je ikad imao bio sa mnom'
Ilustracija/Photos.com

Otac koji je 20 godina zlostavljao svoju kćer konačno je završio u zatvoru, i to zahvaljujući tajnoj snimci

Otac koji je 20 godina u Nottinghamu zlostavljao svoju kćer konačno je završio u zatvoru, i to zahvaljujući tajnoj snimci koju je Layla Bell (31) snimila na Božić 2012. godine.

"Najbolji seks koji sam ikad imao je bio s tobom", rekao je 54-godišnji otac Raymond Prescott sudeći po snimci.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Bešćutni muškarac prvi je put silovao svoju kćer kada je ona imala samo sedam godina, a 20 godina kasnije Layla je skupila hrabrosti i zahvaljujući spletu sretnih okolnosti uspjela snimiti jedan od seksualnih napada svog oca.

Žena je snimku prije pet godina predala policiji, a prošlog je svibnja Prescott osuđen na 12 godina zatvora. Bell je tek godinu dana nakon presude svoju priču odlučila podijeliti s javnošću, donosi Daily Mail.

"Prvi put me zlostavljao kad sam imala sedam godina. Rekao je da je ponosan i da ću dobiti poklon. Odveo me u spavaću sobu nakon što su svi otišli u školu i polegnuo me na pod. Tada je skinuo moju suknju, a ne mogu se točno sjetiti što se kasnije dogodilo - blokirala sam to sjećanje", kaže Bell.

"Rekao je da je to naša mala tajna. Od najboljeg mogućeg tate pretvarao bi se u seksualnog predatora", nastavlja svoje svjedočanstvo 31-godišnja žrtva.

Pokušala je obitelji i policiji još 2001. godine ukazati na to što se događa, ali nisu joj vjerovali.

Desetljeće kasnije, na savjet prijateljice odlučila je snimiti jedan od njegovih napada, a zahvaljujući toj snimci sud je poslao bešćutnog oca u zatvor, a ona je uspjela okrenuti novu stranicu u svom životu.

Najgledaniji video

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!