Novosti / Crna kronika

alarmantna upozorenja

Seksualno zlostavljana djevojčica počinila samoubojstvo putem FB livea: policija ne može zaustaviti širenje snimke

Seksualno zlostavljana djevojčica počinila samoubojstvo putem FB livea: policija ne može zaustaviti širenje snimke
Thinkstockphotos

Stravična snimka kruži po bespućima internetskih stranica, a policija ne može ništa učiniti po tom pitanju

Stravična snimka kruži po bespućima internetskih stranica, a policija ne može ništa učiniti po tom pitanju.

Katelyn Nicole Davis, 12-godišnja djevojčica iz Georgie u SAD-u, prenosila je svoje ubojstvo uživo putem Facebooka nakon što je priznala kako ju je seksualno zlostavljao član obitelji.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

No, taj se video sada širi poput virusa po svim društvenim mrežama, a policija je apsolutno bespomoćna u zaustavljanju toga, prenosi Fox 5.

Policija je dojurila do njene kuće kako bi je pokušali spasiti, no odmah potom je proglašena mrtvom. Zadnje scene strašne snimke prikazuju njeno beživotno tijelo kako visi s drveta dok sunce zalazi, a pritom se čuje kako je u daljini netko zaziva. Ubrzo je snimka uklonjena s njene Facebook stranice. 

Nažalost, policija je tek nekoliko tjedana nakon počela primati alarmantne pozive kako se snimka širi sve do Britanije te su uspjeli prikupiti informacije gdje se sve snimka prikazuje. 

"Želimo da se snimka makne jednako kao i obitelj jer bi to moglo biti štetno i za ostalu djecu", izjavio je policijski načelnik Kenny Dodd.

"Kontaktirali smo neke od stranica. Pitali su moraju li to maknuti sa stranice jer po zakonu - ne moraju. Ali to je jedina poštena stvar za napraviti prema mome mišljenju", nadodao je.

Policija još uvijek istražuje njenu smrt. 

Najgledaniji video

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!