Novosti / Crna kronika

Policija i bolnica ne znaju ništa

Priča o ostavljenoj i promrzloj bebi uznemirila građane: na FB-u tvrde kako je pronađena kraj kontejnera u Puli

Priča o ostavljenoj i promrzloj bebi uznemirila građane: na FB-u tvrde kako je pronađena kraj kontejnera u Puli
Dusko Jaramaz/PIXSELL

Ova tema je zaintrigirala mnoge i brzo se proširila Facebookom, te su počeli komentari ispod Igorove objave. Tako je objavu iskomentirala i jedna žena koja je tvrdila kako je bila prisutna kada je jedna gospođa pronašla bebu zamotanu u deku

Priča o ostavljenoj, promrzloj bebi se pojavila na Facebook profilu voditelja humanitarne udruge ‘Naš san njihov osmijeh’, Igora Loparića. On je napisao kako je kraj kante za smeće ostavljena beba na hladnoći, prenosi Regional Express.

(Foto: Facebook)

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ova tema je zaintrigirala mnoge i brzo se proširila Facebookom, te su počeli komentari ispod Igorove objave. Tako je objavu iskomentirala i jedna žena koja je tvrdila kako je bila prisutna kada je jedna gospođa pronašla bebu zamotanu u deku.

Policija i bolnica ne znaju ništa

Spomenute informacije koje su se proširile na Facebooku su provjerene u policiji i u bolnici, od kojih ni jedni niti drugi nemaju nikakve informacije o pronalasku bebe. 

Jedna od informacija je bila kako je ženska osoba koja je pronašla bebu odlučila odnijeti ju na hitnu u Negrijevoj ulici, ali tamo je glasnogovornik Goran Paić poručio kako nije zaprimljena beba ni na hitnu, ni na pedijatriju.

Kako piše Regional Express, glasnogovornica PU Istarske Suzana Sokač je također potvrdila kako nemaju dojavu o pronađenoj bebi, te je izjavila kako policija provjerava informacije s društvenih mreža, kao i identitet ženske osobe koja je bebu navodno pronašla. 

Najgledaniji video

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Reci što misliš!