Novosti

OŠTRA RETORIKA

Tomašić poručila Milanoviću: 'Samo neka nastavi tako'

Tomašić poručila Milanoviću: 'Samo neka nastavi tako'
PIXSELL

'Milanoviću poručujem neka nastavi s takvim PR-om. Kako sam dobila ove izbore, tako ću dobiti i lokalne', rekla je Ruža Tomašić o jučerašnjoj izjavi premijera da je ona 'elementarna nepogoda i društveno zlo'.

Predsjednica stranke HSP dr. Ante Starčević i najveća zvijezda izbora za Europski parlament Ruža Tomašić reagirala je jutros na izjave Zorana Milanovića u kojima ju je nazvao "elementarnom nepogodom i društvenim zlom".

"Milanović me nazvao elementarnom nepogodom, ali tata mi je rekao da ne slušam što, već tko govori. On se bavi temama koje ga ne bi trebale zanimati. Nisam elementarna nepogoda, već pomažem ljudima. Nije to povrijedilo mene, već one koje su birali njega", izjavila je Tomašić.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Nastavit ću govoriti istom retorikom, jer su tako i meni u Kanadi govorili: Ako ti se ne sviđa, idi odakle si došla. Svi trebamo biti ravnopravni, a oni koji ne žele biti takvi i koju pljuju po ovoj državi, neka odu. Po čemu ja to kršim Ustav? Krše ga oni. Milanoviću poručujem neka nastavi s takvim PR-om. Kako sam dobila ove izbore, tako ću dobiti i lokalne", sigurno je dodala.

Milanovićeve izjave su, pak, uzrujale koalicijske partnere Ruže Tomašić koji su pobrkali lončiće. U jutrošnjem priopćenju za medije Bloka umirovljenici zajedno povodom sporne izjave, čini se da umirovljenicima i nije baš bilo jasno kako okarakterizirati tu izjavu pa su napisali da se u Milanovićevom slučaju "radi o školskom primjeru iskazivanja homofobije", iako ostaje potpuno nejasno kako se Milanovićeve izjave, i to o Ruži Tomašić, mogu nazvati homofobnima.

Najgledaniji video

Izdvojeno

 • Pogrešan čovjek
  Pogrešan čovjek Lazar doznaje pravi razlog Leina bijega s vjenčanja, a Zoe se suočava s Mihajlom!

  Zabrinuta Lea stiže u Beograd u potrazi za Zoe...

 • COVER - RTL Vijesti
  RTL Vijesti

 • Vezani članci

  Reci što misliš!