Novosti

OBITELJSKA TRAGEDIJA

Potresna priča o poginulom dječaku u Bostonu

Potresna priča o poginulom dječaku u Bostonu

Osmogodišnji dječak nestrpljivo je čekao na ciljnoj liniji bostonskog maratona dolazak svog oca. Kada je stigao, čvrsto ga je zagrlio i potom se vratio u publiku kod svoje majke i male sestre. Tada je u njihovoj blizini odjeknula eksplozija.

Doista potresnu priču o tragediji jedne obitelji objavio je Boston Globe. Riječ je o osmogodišnjem dječaku, koji poginuo u napadu u Bostonu, kao i ostatku njegove obitelje koja je teško stradala - fizički i psihički.

Bill Richard bio je sudionik bostonskog maratona, a na ciljnoj liniji dolazak svog oca nestrpljivo je očekivao osmogodišnji sin Martin. Kada je njegov otac nakon stigao, zagrlio ga je i potom se vratio u publiku kod svoje majke Denise te male sestre. I tada je u njihovoj blizini odjeknula eksplozija koja je pokosila publiku.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Dječak je poginuo, njegova sestra je ostala bez noge, a majka je teško ranjena. To je samo jedna obitelj, samo jedna tragična priča", napisao je Boston Globe.

Pogledajte jezivu snimku eksplozija u Bostonu!

Žrtve bostonske tragedije: 'Krvi i udova bilo je posvuda'

Saudijac u pritvoru zbog eksplozija u Bostonu!

Dječakov otac Bill se sada mora pomiriti s gubitkom sina i činjenicom da mu je ostatak obitelj teško nastradao. Nekoliko sati nakon tragedije, prijatelji i rođaci obitelji okupili su se na karminama u lokalnom restoranu u njihovom Dorchesteru. Nitko nije mogao sakriti suze...

Najgledaniji video

Izdvojeno

 • Pogrešan čovjek
  Pogrešan čovjek Lazar doznaje pravi razlog Leina bijega s vjenčanja, a Zoe se suočava s Mihajlom!

  Zabrinuta Lea stiže u Beograd u potrazi za Zoe...

 • COVER - RTL Vijesti
  RTL Vijesti

 • Vezani članci

  Reci što misliš!