Novosti

optužen zbog statusa na 'fejsu'

'Osjećam se moćno jer znam da policija prati moj profil'

'Osjećam se moćno jer znam da policija prati moj profil'
Thinkstock/ILUSTRACIJA

Požeško-slavonska policija podigla je prvi optužni prijedlog zbog objave na Facebooku. Nije poznato što je točno pisalo u statusu, no policija je zaključila da je uvredljiv.

Protiv 28-godišnjeg Požežanina podignut je optužni prijedlog jer je na svom Facebook profilu objavio status za koji je policija zaključila da je uvredljiv.

Radi se o prvom optužnom prijedlogu zbog objave na toj društvenoj mreži. Mladića je prijavio policijski službenik koji je vidio sporni status. Tek mjesec dana nakon objave pozvan je na obavijesni razgovor, da bi potom protiv njega bio podignut optužni prijedlog zbog vrijeđanja i omalovažavanja policijskih službenika.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nije poznato što je točno pisalo u statusu, no mladić tvrdi da nije mislio ništa loše.

"Trenutačno ne mogu puno reći jer od policije nisam dobio nikakvu službenu obavijest, o svemu sam saznao iz medija koji su dobili tu informaciju te se po tome može zaključiti da se radi o meni. Statusa na društvenoj mreži Facebook je bilo, ali niti jedan nije pozivao na nasilje niti je bio uperen protiv policije. Želim još samo dodati kako se osjećam vrlo moćno jer znam da policija 24 sata dnevno prati moj privatni Facebook profil", rekao je za 034portal.

Najgledaniji video

Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!