Novosti

UŽAS U NOVOM ZAGREBU

Šestogodišnje dijete se utopilo u Bundeku!

Na licu mjesta nesretnom djetetu je pružena reanimacija, potom je prevezeno u Kliniku za dječje bolesti u Klaićevoj ulici, no, nažalost, nije mu bilo spasa.

ZAGREB - Tijekom nedjelje u Hrvatskoj se utopilo čak petero osoba - dvoje na moru i troje u unutrašnjosti među kojima i šestogodišnje dijete, izvijestila je Državna uprava za zaštitu i spašavanje.

Prvo je ujutro u 8,36 sati u Pisarovini u Kupskoj ulici kod tvornice vode "Jamnica“ djevojka pala u rijeku Kupu. Iako je izvučena i pružena joj medicinska pomoć, djevojka je ipak preminula u kliničkoj bolnici Sestara milosrdnica u Zagrebu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nešto iza 18 sati u jezeru Šoderica u Koprivničko-križevačkoj županiji uočen je nestanak osobe koja je plivala. Nažalost, oko 21,30 sati utvrđeno je da se nestala osoba u jezeru utopila. Za potragu i vađenje tijela bili su angažirani policijski ronioci.

Na zagrebačkom jezeru Bundeku predvečer u 18,35 sati utopilo se šestogodišnje dijete. Dijete je nakon utapljanja reanimirano na mjestu događaja. Ubrzo je prevezeno u Kliniku za dječje bolesti u Klaićevoj ulici, gdje je i preminulo.

Na otoku Levrnaka na Kornatima u Šibensko-kninskoj županiji jučer oko 11 sati utopio se austrijski državljanin koji se kupao u moru nakon što je doživio srčani udar. Preminuo je prije dolaska hitne pomoći i policije.

Članovi posade na trajektu koji plovi na relaciji Sumartin - Makarska u nedjelju su oko 19 sati u Bračkom kanalu primijetili mrtvu osobu koju su izvukli i predali pomorskoj policiji.

Najgledaniji video

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!